Acun Medya'dan Derya Büyükuncu açıklaması

2011'de Survivor yarışmasının birincisi olan Derya Büyükuncu'nun 'Ödül parasının tamamını almadım' iddialarına Acun Medya'dan cevap geldi: "Derya Büyükuncu ödülünün tamamını 7 ay önce Show TV'den almıştır"

Acun Medya'dan Derya Büyükuncu açıklaması
Acun Medya'dan Derya Büyükuncu açıklaması
GİRİŞ 02.05.2014 11:32 GÜNCELLEME 02.05.2014 12:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Derya Büyükuncu,bir gazeteye yaptığı açıklamada ‘Survivor'dan kazandığı 500 bin TL'lik ödülün tamamını alamadığı bu nedenle de söz verdiği gibi ödülün yarısını işitme engelli çocuklar yararına çalışan bir vakfa bağışlayamadığını belirtmişti. Büyükuncu'nun bu sözlerine Acun Medya'dan bir açıklama geldi.

İşte Acun Medya'dan yapılan açıklama

Show TV, Survivor birincisi Derya Büyükuncu'nun 500,000 TL'lik ödemesinivergi kesintilerini düştükten sonra 450,000 TL olarak ve bundan 7 ay önce,2013 yılının Eylül ayında tamamlamıştır. Ve Derya Büyükuncu'nun 7 Ay öncesi itibariyle Show TV'den hiç bir alacağı kalmamıştır.

Survivor projesinin başladığı ilk günden beri, ünlü yarışmacılarımız,kazanmaları halinde ödüllerinin yarısını engelli minik kardeşlerimize bağışlayacakları koşulunu kabul ederek yarışmaya katılırlar. Örneğin, bir diğer Survivor birincisi Nihat Altınkaya, bu şekilde verdiği sözü ödülünü alır almaz yerine getirmiş, yarışmadan kazandığı miktarın yarısını engelli çocuklarımıza bağışlamıştır.

Derya Büyükuncu ise, ödülünün tamamını aldığı Eylül 2013'ten itibaren geçen 7 ay içinde, ne bu konuda bir girişimde bulunmuş, ne iletişimegeçmiş, ne de kendisinden bir haber alınabilmiştir.
Bugün itibarıyle de, Derya Büyükuncu yapması gereken ve üstelik kendisinin
de bizzat söz vermiş olduğu bağışı hala yapmamıştır.

Derya Büyükuncu'dan Acun Medya olarak beklentimiz, 7 ay önce aldığı ödül parası ile, aylardır geciktirdiği bu ödemeyi gerçekleştirmesi ve küçük kardeşlerimiz için verdiği bağış sözünü bir an önce yerine getirmesidir.

YORUMLAR 3
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    reklamlarda hep 500.000 ödül var.Aslı 250.000 diğeri engellilere VERGİDEN İSTİSNA ödeme. Adamların çakallıkları deşifre oldu.Bunun danışmanı kesin iyi bir müşavir. :))
    Cevapla
  • Beni Tanırsın Sen 9 yıl önce Şikayet Et
    HAKKATEN ! Siz niye 2011 yılının ödemesini 2013te yaptınız. Hiç Dikkat etmemiştim ERKAM ÇANKAYA nın yorumunu okuyunca şaştım kaldım.. Adamın parasını niye ikiyıl bekletip ödüyorsun.. Ne mazeret olursa olsun 30 gün içinde ödersin gider.. Ne acayip fırıldak işler bunlar kardeşim.. Repoyamı yatırdınız.. ACUN neden paranın yarısını oraya yatıracaksın diye dayatma yapar anlamıyorum.. Bunu da gördük.. Yatırır, yatırmaz bundan kimene.... Elbette yatırmasını tebrik ederiz eyvallah.. Ama böyle bir kural olmaz .. Saçma
    Cevapla
  • Erkam ÇANKAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    2011 de kazandığı ödülü siz 2013 te veriyorsunuz. sonra da kalmış ahkam kesiyorsunuz sözünde dur diye. Neden 2 sene beklediniz ödülün tamamını vermek için demedi mi size kimse?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi