Cem Yılmaz, otobüs durağında!
VIP minibüsünü beklemek için otobüs durağının önünde duran Cem Yılmaz’ı görenler, el sallayarak “Cem Ağabey” diye bağırdı.
GİRİŞ 29.11.2015 16:25
GÜNCELLEME 29.11.2015 16:25
‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmi vizyonda olan Cem Yılmaz, önceki gün Akmerkez’deydi. Ozan Güven ve Zafer Algöz’le alışveriş yapan komedyen, televizyon muhabirlerine “Mikrofon süngerini değiştirsinler, o nedir öyle ya?” diyerek takıldı. Komedyen, ardından otobüs durağına geçerek VIP minibüsünü bekledi.
Ortaköy - Taksim seferi yapan bir otobüs Yılmaz’ın tam önünde durunca olanlar oldu. Otobüsün içindeki vatandaşlar telefonlarına sarılarak komedyeni görüntülemeye başladı. Otobüsün şoförü ve yolcular Yılmaz’a “Cem Ağabey” diye bağırınca, komedyen hayranlarına el sallayarak karşılık verdi.
YORUMLAR 5
-
kemal kuru 10 yıl önce Şikayet Etputin ğibi karizman çizlmiş uleeeenBeğen Toplam 1 beğeni
-
Barbunya 10 yıl önce Şikayet EtSeni seviyoruzBeğen
-
Müslüman 10 yıl önce Şikayet EtBırakın şu kafiriBeğen Toplam 1 beğeni
-
diyarbakır 10 yıl önce Şikayet Etson umut rezil bir film şehitlerimize büyük hakaret yapıldı.Beğen Toplam 5 beğeni
-
garip 10 yıl önce Şikayet Etali baba ve yedi cüceler tutmadı galibaBeğen Toplam 6 beğeni