Orhan Ölmez'in son sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez daha önce tartıştığı komşuları tarafından 5 yerinden bıçaklandı. Peki Orhan Ölmez'in son sağlık durumu nasıl? 05 Kasım pazartesi itibariyle gündeme gelen Orhan Ölmez ile ilgili son dakika gelişmeler haberimizde

Orhan Ölmez'in son sağlık durumu nasıl?
Orhan Ölmez'in son sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 05.12.2016 10:21 GÜNCELLEME 05.12.2016 10:23

Sesiyle ve şarkılarıyla herkesi kendine hayran bırakan Orhan Ölmez bıçaklandı. Son dakika gelene haberlere göre Orhan Ölmez ağır yara aldı. Peki 05 Kasım itibariyle Orhan Ölmez'in sağlık durumu nasıl? Ünlü sanatçı Orhan Ölmez nasıl bıçaklandı? İşte Orhan Ölmez'e yapılan saldırıyla ilgili tüm detaylar.

BİNA GİRİŞİNDE GERÇEKLEŞTİ

İstanbul Halkalı'da bulunan lüks bir sitede ikamet eden sanatçı Orhan Ölmez, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı.

YARDIM ETMEK İSTEDİĞİ KOMŞULARINI SİNİRLENDİRDİ

Alkollü olduğu öğrenilen komşularına 'Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım' diyen Ölmez binadan çıktı. Orhan Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı.

orhan-ölmez-fetö-564.jpg

5 YERİNDEN BIÇAKLADILAR

Orhan Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Orhan Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR? ASLEN NERELİDİR?

1 Mayıs 1978 senesinde dünyaya gelen Orhan Ölmez  aslen Sivaslıdır. Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, aranjör ve sunucu olan Orhan Ölmez Türkiye'de sevilen sanatçılar arasından yer almaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması