Mustafa Ceceli davayı kaybetti! Tazminat için...

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli Soma’da yaşanan maden faciası sonrası konser verdiği yönündeki haberler hakkında tazminat davasını kaybetti.

Mustafa Ceceli davayı kaybetti! Tazminat için...
Mustafa Ceceli davayı kaybetti! Tazminat için...
GİRİŞ 06.07.2017 09:18 GÜNCELLEME 06.07.2017 09:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son dönemde boşanma süreciyle sıkça gündeme gelen şarkıcı Mustafa Ceceli Soma davasını kaybetti. Yargıtay, mahkemenin kararını onayladı. Mustafa Ceceli’nin Soma faciasından hemen sonra konser verdiği kesinleşti.

"FACİAYI DUYMAMASI BENİ DE ÇOK ŞAŞIRTMIŞTI"

Sosyal medyada Yargıtay’ın kararını paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay, "Mustafa Ceceli’ye 3 hukuk tokatı! 301 kişinin öldüğü Soma faciasının olduğu gün, bütün radyo ve TV kanalları canlı yayına geçmişti. Olay saatinden 8 saat sonra konser veren Mustafa Ceceli’nin, faciayı duymaması beni de çok şaşırtmıştı. İstanbul Anadolu 25. Asliye Hukuk Mahkemesi, konser haberini yapan Magazinkolik sitesi sahibi Nurcan Sabur’u suçsuz ve haklı bularak, temyiz hakkı saklı kalmak şartı ile Mustafa Ceceli’nin açtığı davayı reddetmiştir" dedi.

Onur Akay, Ceceli’nin, konseriyle ilgili haber yapan magazin sitesine açtığı 100 bin liralık tazminat davasını kaybettiğini açıkladı. Türkiye, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin yasını tutarken, sosyal medyada Mustafa Ceceli’nin konser verdiği iddia edilmişti.

YORUMLAR 6
  • Oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamda her ayak var..Bir yerlere yaranmak için muhafazakâr ayaklarına yattı ama yolun sonu yavaş yavaş görünmeye başladı
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    bi ezan okuyor bi konser veriyor arada kalmış geç bir tarafa da kurtul be adam karınca bile safını belli etmek için savaşa gidiyor
    Cevapla
  • Vatan sever 6 yıl önce Şikayet Et
    bıktık bunlardan
    Cevapla
  • Real yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam karısından boşandı bundan sonra iki yakası bir araya gelmiyecege benziyor.
    Cevapla
  • EKOLL 6 yıl önce Şikayet Et
    Parası çoktur ödesin. Sorun yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Filistin'in BM üyeliği onaylandı