Rafet El Roman: Tuğba ile birleşmeyeceğiz

Ailesi ve boşandığı eşi hakkındaki dedikodulara son noktayı koyan Rfet El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop birleşmelerinin söz konusu olmadığını söyledi.

Rafet El Roman: Tuğba ile birleşmeyeceğiz
Rafet El Roman: Tuğba ile birleşmeyeceğiz
GİRİŞ 22.07.2011 14:01 GÜNCELLEME 22.07.2011 14:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşatan ünlü popçu Rafet El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop ile bir daha birleşemeyeceklerini belirtti.

Yaz sezonunun en ünlü ilçelerinden biri olan Bodrum’da Rafet El Roman konserini binlerce hayranı seyretti. Bodrum’un en ünlü mekanlarından biri olan Hadi Gayri clup te sahne alan ünlü sanatcı sahne öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Bodrum en kalabalık en güzel mevsimini yaşadığını belirterek “Bizlerde burada Çok güzel konsere şahitlik ev sahipliği edeceğiz.

Organizasyon tabi muhteşem çalışmış yine içerisi tıka basa dolu samimi sıcak tatil neşesi coşkusu olanlarla dolu. Ben maalesef 1 gün kalacağım Konserler vesilesiyle böyle sık, sık Türkiye’nin çeşitli tatil bölgelerinde hani bende tatilcilere uyum sağlamaya çalışıyorum. Konserler sıklaştı, haftaya çeşmede olucayız belli bir dönem sonra kuş adasında da olacağız bu sene Side ve Antalya var rotamızda” dedi.

YENİ AŞKLAR BU AYLARDA TAZELENİYOR

Rafet El Roman bu ayın Aşk ayı olduğunu kaydederek, “Yaz beraberinde güneşi kumu denizi getirmiyor buna yeni aşklarda katılıyor. Ölümsüz aşklar kısa aşklar acı aşklar evlilikler çıkıyo bu aşklardan bazen tabi büyük hüsranlar depresyonlarda yaşanıyor malum insanoğlu bu yaşanacak her şeye şahit oluyor bu özellikle bu mevsimde çok dolu yoğun duygular içinde barındıran mevsim yaz sezonudur. Şükürler olsun ben konser için geldim buraya” diye konuştu.

BİR DAHA EŞİMLE BİRLEŞMEMİZ SÖZ KONUSU DELİ

Ailesi ve boşandığı eşi hakkında da dedikodulara son noktasını koyan El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop birleşmelerinin söz konusu olmadığını söyledi. El Roman, şöyle konuştu:

“Hayatımızda çok değer verdiğimiz çok önemli insanlar vardır. Bunlar ailemizden başlar dostlarımıza komşularımıza ve başka şeylere kadar uzanır. Benim hayatımda çocuklarım çok önemli haliyle çocuklarımın anneleri de benim için değerli ve saygı duyduğum insanlardır.

Ama tabi son günlerde böyle konuşulduğu gibi bir araya gelmek ve aşk veya duygusal olayların yer alması yersiz bence bunları burada bir kez daha ifade etmek istiyorum böyle bir şey tabi ki yok çocuklarımız için her zaman bir araya geleceğiz her zaman bir arada olucayız gerek onların özel günlerinde okul yıllarında mezuniyetlerde belki evliliklerinde belki daha başka farklı yerlerde burdur buna en saygın en güzel en olgun biçimde yaşamak onlara da yaşatmak boynumuzun bir borcudur”

Daha sonra sahneye çıkan Rafet El Roman şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Selman Mete 12 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmış!... Bu haber, Haber7.com'a yakışmış!...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması... Hiçbir sendika başvurmamış!
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş