Jet sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Gülse Birsel imzalı iddialı dizi Jet Sosyete'nin İlayda'sı başarılı performansı ile merak edilen isimler arasına girdi. İlayda karakterini canlandıran Deniz Cengiz sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri... Peki Deniz Cengiz kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Jet sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?
Jet sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 27.04.2018 16:33 GÜNCELLEME 27.04.2018 16:38

Gülse Birsel'in iddialı yapımı Jet Sosyete'nin en gıcık karakterlerinden biri olan İlayda'yı canlandıran Deniz Cengiz, sergilediği aşırı sosyete ve ukala tavırları ile oyunculuk alanında ki başarısını izleyenlere ispatladı. YouTube hesabı üzerinden Helin Su Yılmaz adı ile video paylaşımlarda bulunarak Jet Sosyete ekibine dahil edilen Deniz Cengiz kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Hayatı ve biyografisi...

deniz cengiz

 

 

DENİZ CENGİZ KİMDİR?

Deniz Cengiz, YouTube kanalı üzerinden Klavuzu Karga isimli hesabından Helin Su Yılmaz adını kullanarak videolar paylaşmış ardından Deniz Cengiz adı ile televizyon ekranlarına devam etmiştir. 

deniz cengiz

Sosyal medya üzerinden oldukça bilinen bir sitenin yazarlığını da üstlenen Deniz Cengiz, yayınladığı videolar ile sosyal platformlarının tanınan yüzü haline geldi. Sosyal medya da görülen ilgi üzerine başarısı fark edilen Cengiz, Gülse Birsel'den gelen teklif üzerine oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

deniz cengiz

Deniz Cengiz, 2018 yılında Gülse Birsel'in yönetmenliğini üstlendiği Jet Sosyete dizisinin kadrosunda İlayda karakterini canlandırmaktadır. Jet Sosyete'nin İlaydası, yılların tekstil markası sahibi olan Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızıdır. Aile geleneğini takip etmeyip pasta şefliğini seçmiş; çok kibar, asil, zarif, hatta sinameki gibi görünen ama esasında yüze gülüp arkadan konuşan, içten içe kibirli ve herkese tepeden bakan sosyetik bir prensestir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu