Sarp Apak kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete adlı dizi ile yeniden gündeme gelen Sarp Apak, oyunculuğu ve sempatik tavırları ile izleyenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Ekranların tanınan ve sevilen yüzü Sarp Apak gündemin merak edilen isimlerinden birisi. Peki Sarp Apak kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Sarp Apak kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Sarp Apak kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 05.05.2018 11:25 GÜNCELLEME 05.05.2018 11:25

Komedi dizi ve sinemaların vazgeçilmez ismi olan Sarp Apak, bu kez de Star Tv ekranlarında yayınlanan Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete adlı dizi ile izleyici karşısına çıkıyor. Başarılı performansı, sempatik ve doğal tavırları ile izleyenlerin beğenisini toplayan Sarp Apak kimdir? Merak edenler için araştırdık. Sarp Apak hayatı ve biyografisi...

sarp apak

SARP APAK KİMDİR?

Sarp Apak, 11 Kasım 1981 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. 5 yaşına kadar ailesi ile birlikte Diyarbakır'da yaşayan Apak, 5 yaşında ailesi ile birlikte Bursa'ya yerleşti. Lise eğitimini Bursa Erkek Lisesinde tamamlamasının ardından lisans eğitimini işletme alanında tamamlamak istedi. Ailesinin yönlendirmesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, oyunculuk bölümüne kayıt oldu. Bölümü bitirmesinin ardından, okuldaki hocası Barış Erdenk’in yönlendirmesi ile İstanbul’a gitti ve bu şehirde oyunculuk kariyerine başladı.

Sarp Apak, ilk oyunculuk deneyimini 2005 yılında Sadri Alışık Tiyatrosunda gerçekleşen Ağır Roman adlı tiyatro oyunu ile sergiledi. Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Apak, aynı yıl Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki BKM Grubunda yer aldı. BKM oyuncuları ile birlikte Organize İşler adlı sinema filminde rol alarak ekranlara ilk adımı atmış oldu.

sarp apak

Oyunculuk alanındaki başarısını herkese kanıtlama şansı yakalayan Sarp Apak, bir çok sinema ve dizi filminde yer almıştır. Sizinkiler; Dünya Kaç Bucak adlı çocuk oyununda başrol oynayan Apak bu ekiple beraber bir Türkiye turnesi düzenledi. 

Sarp Apak, en büyük çıkışını dönemin reyting rekorları kıran dizisi Avrupa Yakası'nda Tanrıverdi karakterini canlandırarak attı. Bu rolünün ardından ekranların tanına yüzü haline gelen Apak, ardından dönemin yine en popüler dizilerinden birisi olan Kavak Yelleri'nde rol aldı. Bir çok sinema, reklam ve dizi filminde yer alan Sarp Apak ekranların sevilen yüzüdür.

sarp apak

Sarp Apak, Haziran 2017 yılından Bengisu Uzunöz ile dünya evine girmiştir.

Başarılı oyuncu, Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisinde Emir Danışman karakteri ile komedi sektöründeki başarısını tekrar tekrar kanıtlayarak başarısını herkese ispatlamıştır. Sarp Apak, şimdilerde ise yine Gülse Birsel imzası taşıyan komedi dizisi Jet Sosyete de yer almaktadır.

sarp apak

Sarp Apak'ın rol aldığı dizi ve sinema filmleri;

2018 - Jet Sosyete

2018 - Ölümlü Dünya

2015 - Yaktın Beni

2014 - Karışık Kaset

- 2013 - Yalan Dünya

2012 - Yeraltı

2009 - Yedi Kocalı Hürmüz

2009 - Aşk Geliyorum Demez

2009 - Güneşi Gördüm

2008 -Avrupa Yakası

2008 - Lodos

2008 - O... Çocukları

2007 -Plajda

2005 - Organize İşler

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi