Rüyada siyah köpek görmek neye işaret? Rüyada siyah köpek kovalaması görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada köpek görmek sinsi ve tehlikeli düşmanla tabir edilir. Bundan dolayı rüya sahibinin çevresindeki kişilere dikkat etmesi konusunda uyarıcı bir rüyadır. Siyah köpek, görüldüğü duruma göre hayırlı olup olmadığı tabir edilmektedir. Peki rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek ne anlama gelir? İşte rüyada siyah köpek görmenin tabirleri...

Rüyada siyah köpek görmek neye işaret? Rüyada siyah köpek kovalaması görmek nasıl yorumlanır?
Rüyada siyah köpek görmek neye işaret? Rüyada siyah köpek kovalaması görmek nasıl yorumlanır?
GİRİŞ 11.12.2020 16:58 GÜNCELLEME 14.10.2021 11:59

Rüyada siyah köpek, kişilerin dikkatli olması konusunda uyarı niteliği taşımaktadır. Rüyada köpek görmek düşmanla tabir edilirken, siyah köpek görmek ise sinsi ve tehlikeli düşmana işaret etmektedir. Rüya sahibinin tanımadığı hatta varlığından dahi haberdar olmayan kişiler tarafından haince plan kurulduğuna delalet edilmektedir. Ayrıca rüyasında siyah köpek gören kişinin günah işleme konusunda çekinmediği ve dini hassasiyeti olmayan kişilere işaret etmektedir.

Rüyada görülen siyah köpeğin üremesi ve çoğalması, rüya sahibinin çevresinde olan düşmanlarının çoğalacağı anlamına gelmektedir. Rüyasında köpek gören kişi, çevresindekilere dikkat ederek herkese güvenmemesi gerektiği konusunda rüya sahibini uyarmaktadır. Rüyada siyah köpek görmenin görüldüğü duruma göre farklı şekillerde tabir edilmektedir. Rüya sahibinin psikolojisi ve çevresindeki olaylarında göz önünde bulundurarak rüya tabir edilmektedir.

RÜYADA SİYAH KÖPEK TARAFINDAN KOVALANDIĞINI GÖRMEK 

Rüya sahibinin çevresindeki sinsi düşmanların kendisini yakın zamanda açık ederek alenen düşmanlık edeceği anlamına gelmektedir. Bu düşman bazen yakın arkadaş, bazen akraba olabilir. Esasında çok da büyük zararlar vermese dahi, kişinin kötülüğünü isteyen ve kıskançlığından hoş olmayan davranışlar sergileyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

RÜYADA SİYAH KÖPEK TARAFINDAN ISIRILDIĞINI GÖRMEK

Sinsi düşmanın kendini belli edip, rüya sahibine açık açık zarar vermek isteyen kişilere tabir edilmektedir. Rüya sahibinin yaşadığı hayatı, işindeki başarısı, okulu, eğitimi, evliliği, ailesi gibi konulardaki başarı ve mutluluğunu kıskanıp onu bozmak isteyen kişilere işaret etmektedir. Köpek ısırması sonucunda elbisesinin yırtıldığını gören kişi ise budala bir kimse tarafından dedikodusunun yapılacağı anlamına gelmektedir. 

RÜYADA SİYAH KÖPEK SÜRÜSÜ GÖRMEK

Tek siyah köpek az düşmana tabir edilirken, köpek sürüsü görmek ise birçok düşmana tabir edilir. Bundan dolayı da rüya sahibinin kendisine daha dikkat ederek iş veya aile hayatında daha ihtiyatlı davranması gerektiğine yorumlanmaktadır.

RÜYADA SİYAH KÖPEĞİN HAVLAMASINI GÖRMEK

Rüyada siyah köpek havlaması ise rüyayı gören kişinin keyfinin ve huzurunun kaçacağı bazı haberler alacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin ve çevresini ilgilendiren bazı olumsuz vakaların yaşanacağına işaret edilmektedir.

RÜYADA SİYAH KÖPEĞİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin çevresinde beliren sinsi ve tehlikeli düşmanların, rüya sahibinin mutluluğuna göz dikmiş, işlerini tersine çevirmek ve huzurunu kaçırmak isteyen kişilere karşı galip geleceğine işaret edilmektedir. 

RÜYADA SİYAH KÖPEĞİN SALDIRDIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibinin çevresinde yer alan kötü niyetli kimselerin gayretleriyle iyi giden işlerin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresindekilere dikkat etmesi ve kendi hayatına daha dikkat ederek özenli davranması gerektiğine işaret edilmektedir. 

ALİMLERİN YORUMLARI

Seyyid Süleyman: Köpek himmetsiz fakat, zalim olmayan bir düşmanla tabir edilir. Dişi köpek, düşüncesiz ve tedbirsiz bir kadındır. Siyah köpek; Arap asıllı bir düşmandır. Rüyasında bir köpeğin kendisine havladığını gören, kötü asıllı ve korkak bir düşmandan nefret edeceği kötü bir söz işitir. Köpek tarafından ısırılan, düşmanından zarar görür. Elbisesinin köpeğin salyasıyla ıslandığını gören, düşmanının sözünden dolayı eziyet çeker.

Kirmani: Bir köpeği, başka bir köpeğin üzerine saldığını gören, düşmanını defetmek için, başka düşmanını ona musallat eder. Köpeğe ekmek verdiğini görenin, rızkı bol olur. Uyumakta olan bir köpeği başının altına yastık gibi koyan, ehemmiyetsiz ve zararsız bir düşmana itimat eder. Köpek sütü, korku, endişe ve düşmanla tartışmaktır. Köpeğin kendinden kaçtığını görenin düşmanı kaçar.

Nablusi: Bir kimse kendisini köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C.) o kimseye büyük bir ilim öğretir ve ilmine kibirlenmesinden dolayı Allah elinden alır.
Köpekler, güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcısıyla tabir edilir. Köpek zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır. Rüyada kendisine bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, insaniyetsiz bir adamdan hoşlanmayacağı bir söz işitir.
Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı