Karın ağrısı şikayetiyle giden hastadan 20 kilogram ağırlığında kitle alındı

Antalya'da yaşayan 54 yaşındaki Havva Yılmaz karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede 20 kilogram ağırlığında ve 40 santimetre çapında kitle alındı

Karın ağrısı şikayetiyle giden hastadan 20 kilogram ağırlığında kitle alındı
Karın ağrısı şikayetiyle giden hastadan 20 kilogram ağırlığında kitle alındı
GİRİŞ 29.03.2021 14:10 GÜNCELLEME 29.03.2021 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki Havva Yılmaz şiddetli ağrı, şişkinlik ve bulantı şikayetiyle Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Yapılan tetkikler sonucu Yılmaz’ın yumurtalığında 20 kilogram ağırlığında 40 santim gelen kitle olduğunu saptandı. Yılmaz bunun üzerine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Muhammet Serhat Yıldız ile Uzman Öğr. Üyesi Dr. Meral Tuğba Çimşir ve Op. Dr. Büşra Yıldız tarafından ameliyata alındı. Başaralı geçen ameliyat Yılmaz, sağlığına kavuştu. Bir süre normal odada kalan Yılmaz taburcu oldu.

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden hastanın karnından 5 kiloluk kitle alındı



Kilo aldığını sanıyordu

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Havva Yılmaz, “Böyle bir durumla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Kilo aldım zannediyordum. Doktorlarım sayesinde yeniden hayata tutundum. Yükümü artık taşıyabiliyorum. Kilolarımdan ve ağrılarımdan bir anda kurtuldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Onurlu ve gururluyuz

Başarılı ameliyat sonrası hastayı serviste ziyaret eden Dr. Öğr. Üyesi Çimşir, “Bir buçuk saat süren ameliyatımız oldukça başarılı geçti. Kendisini sağlığına kavuşturduğumuz için onurlu ve gururluyuz” diye konuştu. 

Başarılı bir iş çıkardık

Op. Dr. Muhammet Serhat Yıldız ise şunları söyledi: ”Havva Hanımda yapılan tetkikler sonucunda abdominal bir kitle gördük. Hastamızın onayını alarak doktor arkadaşlarla birlikte ameliyat kararı aldık. Kitlenin büyüklüğü ve yeri nedeniyle operasyonun zorlu geçeceğini biliyorduk.  Başından beri doğru kararlar alarak başarılı bir iş çıkardık."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Topçu 3 yıl önce Şikayet Et
    Külliyen yalan. 20 kilo kütleyi bırak, 3 kiloluk bebek karnı dağ gibi yapıyorken, bu 20 kilo nereye sığdı ve o güne kadar bu karın hiç mi şişmedi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."