MGÜ’den ilköğretim öğrencileri için yarı zamanlı müzik eğitimi

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi (MGÜ) birinci ve sekizinci sınıflar arası öğrenim gören öğrenciler için ‘Yarı Zamanlı Müzik Eğitimi’ programına başlıyor.

MGÜ’den ilköğretim öğrencileri için yarı zamanlı müzik eğitimi
MGÜ’den ilköğretim öğrencileri için yarı zamanlı müzik eğitimi
GİRİŞ 16.07.2021 11:36 GÜNCELLEME 16.07.2021 11:36

MGÜ İcra Sanatları Fakültesi bünyesinde ‘Yarı Zamanlı Müzik Eğitimi’ programı düzenlenecek. Birinci ve sekizinci sınıflar arası öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği programlar için başvuralar 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Kırklarelili ikiz tekvandocuların hedefi olimpiyatlarda mücadele etmekKırklarelili ikiz tekvandocuların hedefi olimpiyatlarda mücadele etmek


AMAÇ ÖZEL YETENEKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK

MGÜ Rektörü Prof. Erol Parlak öncülüğünde hazırlanan, İcra Sanatları Fakültesinin koordine ettiği programın amacı, müzik alanında özel yeteneği olan bireylerin ilkokul çağlarından itibaren ilgili alanlarda yetişmesini sağlamak. İlköğretim birinci ve sekizinci sınıflar arası öğrenim gören öğrenciler için olan program, 3-4 Eylül 2021 tarihlerinde müzikal algı ve yetenek sınavı ile öğrenci kabul edecek. MEB takvimine bağlı olarak eğitim faaliyetlerine başlayacak olan programda dersler Cumartesi-Pazar günleri yapılacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 29 AĞUSTOS

Yarı Zamanlı Müzik Eğitimi programında Fagot, Flüt, Gitar (klasik), Keman, Klarnet (klasik batı müziği), Korno, Ney, Obua, Piyano, Saz, Tanbur, Ud, Viyola, Viyolonsel enstrümanları ile Solfej ve Ritmik Okuma dersleri verilecek. Haftada bir kez bireysel olarak 40 dakikalık enstrüman eğitimlerin verileceği derslerin yanında iki ders şeklinde 30 dakikalık Solfej-Ritmik Okuma dersleri de verilecek. Başvurular 29 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...