Antalya'da dumandan etkilenen Alman vatandaşını işçiler kurtardı

Yangın söndürme çalışmaları sırasında alevlerin arasında kaldığı fark edilen Alman vatandaşı, Orman Genel Müdürlüğü işçileri tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen adama ayran içirildi.

Antalya'da dumandan etkilenen Alman vatandaşını işçiler kurtardı
Antalya'da dumandan etkilenen Alman vatandaşını işçiler kurtardı
GİRİŞ 30.07.2021 16:01 GÜNCELLEME 30.07.2021 16:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Antalya’nın Manavgat ilçesinde etkili olan yangında, bir Alman vatandaşı alevlerin arasında kaldı. Yaralı bir şekilde kurtarılmayı bekleyen Alman vatandaşının yardımına, Orman Genel Müdürlüğü işçileri yetişti.

Manavgat'taki yangında alevlerin arasında doğan oğlağa 'mucize' adını verdilerManavgat'taki yangında alevlerin arasında doğan oğlağa 'mucize' adını verdiler


YOLA ÇIKARILDI

Bölgede yapılan çalışmalar sırasında fark edilen yaşlı adam, yangının ortasından alınıp yola çıkarıldı. Dumandan etkilenen yaşlı adam yere yatırıldı.

AYRAN İÇİRİLDİ

Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olduğu görülen adam, bilincini kaybetmemesi için işçiler tarafından sürekli olarak konuşturuldu. Bir yandan sağlık ekiplerine haber verilirken diğer yandan yaralı adama ayran içirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ne arıyor orada
    Cevapla
  • aaaa 2 yıl önce Şikayet Et
    ev sahibi çok yabancı var orada,gitmediğin belli.
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ormanlarimizi yakanlari biz neden yakmiyoruz? iblisin cocuklari aramizda dolasiyor ama biz ayakta uyuyoruz. Kuru milliyetcilikle olmuyor bu isler icraat ister icraat.
    Cevapla
  • Mr Spak 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin bin yillik tarihimiz diyor idareci kuru söz Hiç öyle bir tarihin torunu degilmişiz gibi
    Cevapla
  • esas 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK ya sayıp söven çapulcu gezi zekalı HDP li Saadetli CHP li İp li var mı duyan var mı?. Devlete iftiraları mangalcıya otelciye iftirayı duyuyoruz. 2013 senesinde kanunlaştı. Yanan orman alanı ormanlşık vasfını kaybetse bile yapılaşmaya açılmaz. Tekrar ağaçlandırılır
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    burda görülüyorki,yaşlı Alman vatandaşı bile ormanın yanmasına seyirci kalmamış,bir nebze yardımcı olmak istemiş ama yaşından dolayı fenalaşmış.ve duyarlı bir Alman vatandaşı ve bi yanda içimizdeki vatanın her türlü olanağından yararlanan,hatta belki devletimizin ailelerine yardım ettiği,ormanı yakan vatan hainleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!