Anahtarını evde unutan emekli öğretmen sabırsızlığının kurbanı oldu!

Erzurum'da yaşayan ve 4 gün önce emekli olan 53 yaşındaki Reşat Coşkun anahtarını evde unutunca çilingiri beklemeden üst komşusunun evinin balkonundan halatla kendi balkonuna inmeye çalıştı. Sabırsız adam 3.kattan düşerek hayatını kaybetti.

GİRİŞ 26.08.2021 09:37 GÜNCELLEME 26.08.2021 09:37
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay bugün 11.00 sıralarında Erzurum'un Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Osman Bektaş Caddesinde meydana geldi. Evinde tek yaşayan 53 yaşındaki Reşat Coşkun dışarıdan evine geldiği sırada anahtarı içeride unuttuğunu fark etti. Çilingir çağıran Coşkun çilingirin gelmesini beklemeden üst komşusunun evine çıkarak balkondan halatla kendi evinin balkonuna geçmeye çalıştı. Beline bağladığı halatla balkondan sarkan adam halatın çözülmesiyle birlikte 3. kattan zemine düştü. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. İncelemelerin ardından Coşkun'un cenazesi Erzurum Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

30 liraya aldığı ayakkabı sonrası ayaklarında yara oluşan kadının hayatı kabusa döndü!30 liraya aldığı ayakkabı sonrası ayaklarında yara oluşan kadının hayatı kabusa döndü!

Yetişmez diyenleri dinlemedi! 26 yıl önce hobi olarak dikti, ABD'ye ihraç edecekYetişmez diyenleri dinlemedi! 26 yıl önce hobi olarak dikti, ABD'ye ihraç edecek

2 çocuk annesi sosyal medyayı fırsata dönüştürdü! Siparişlere yetişemiyor2 çocuk annesi sosyal medyayı fırsata dönüştürdü! Siparişlere yetişemiyor

   
4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞ 

Öte yandan 53 yaşındaki Reşat Coşkun’un 4 gün önce emekli olduğunu ve sosyal medyada sevinçli bir paylaşım yaptığı öğrenildi. Coşkun fotoğrafını “ Emekli oluşuma herkes hayret ediyor” notuyla paylaştı.  Bir dönem öğretmenlik yapan Coşkun'un ayrıca Berceste, Sevdam Kaldı Bir, Sokak Lambası ve Küheylan isimli şiir kitapları Şehristan ve Façeta isimli ise öykü kitapları olduğu öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahilliğin kurbanı olmuş şimdi hepten emekli oldu Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
  • Yediemirler 2 yıl önce Şikayet Et
    75 ve 80 yaş yaşlılık olsa gerek. Adamlar 83 yaçında ülke idare ediyor ama nizde 50 ve 60 yaş oldumu yaşlı. Yapmayın ya hu..
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    adam nazara gelmiş,53 yaşında emekli olur ve bunu herkese ilan edersen göze gelirsin bu zamanda.nazarın varlığına bizzat şahit oldum,yolda kendi yaşıtım birine denk geldim,konuşa konuşa yürüyoruz-adam bi ara--bu yaşta iyi yürüyorsun ,tıkanma yok,ayaklar taş gibi -dedi ve demez olaymış....bi iki hafta sonra dizimde ilhihap oluştu,fizik tedavi neyin zor geçirdim.halada çekiyorum .
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli komando sanki, bunu yapan bir eğitimci insan yüksek bir yerden böyle bir ihmal yapar mı amcam paran mı yok zamanın mı, çilingirci geliyor bunun adı ihmalkarlık ve cahillik maalesef. Bir yakınımı yüksekten düşmeye bağlı kaybettim, ölen ölüyor acısı ömür boyu arkasındaki insanlara kalıyor.
    Cevapla
  • ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    53 yaşlıysak 58 emekli olcaz mezarda emekliliğe hayır :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor