Bulaşık makinesi Antalya'da bir işçinin hayatına mal oldu! 2 ay önce...

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin mutfağında çalışan 30 yaşındaki Savaş Erizgi arıza yapan bulaşık makinesine müdahale etmek isterken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Bulaşık makinesi Antalya'da bir işçinin hayatına mal oldu! 2 ay önce...
Bulaşık makinesi Antalya'da bir işçinin hayatına mal oldu! 2 ay önce...
GİRİŞ 15.09.2021 17:37 GÜNCELLEME 15.09.2021 17:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay bugün saat 11.00 sıralarında Alanya ilçesi Güller Pınarı Mahallesindeki bir otelin  mutfak kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otelde kesilen elektrik 10 dakika sonra geri geldiğinde bulaşık makinesinden patlama sesi ve dumanlar çıktığını gören Savaş Erizgi (30) sanayi tipi bulaşık makinesine müdahale etmek isterken elektrik çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Yapımı için 10 bin TL istediler! Eşi için kendi elleriyle yaptıYapımı için 10 bin TL istediler! Eşi için kendi elleriyle yaptı



2 AY ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞ

Olayla ilgili otel sahibi A.Y. ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken oteli üç ay önce kiraladığını ve otelin tüm işlerinden atadığı mesul müdürün sorumlu olduğunu söyledi. Otelin mesul Müdürü olan S.A.'nın bulunması için çalışma başlatıldığı bildirildi. Savaş Erizgi'nin 2 ay önce sigortalı olarak otelde işe başladığı ve otelin lojmanında kaldığı öğrenildi. Mesai arkadaşının ölüm haberini alan bir kadın ise bulaşıkhanenin gönünde gözyaşlarına boğuldu. Erizgi'nin cenazesi, ilk incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • İzmirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki topraklama çok önemli ama tek başına yetersiz. Mutlaka evlere ve iş yerlerine kaçak akım koruma şalteri takılmalı
    Cevapla
  • adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Üretilen Makinalar! Güvenlik sıfır! Topraklama olması lazımdı ama ne gerek varki? O makinayı bağlayan elektrikci yargılanmalı. Neme lazımcılığın sonu!
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    topraklama ile makinenin ne alakasi var
    Cevapla
  • ucrun 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Otelin uzman teknik ekibi yok muydu acaba?
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Kaçak akım rölesi evinize işlerinize takın taktırın
    Cevapla
  • Veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin kardeşim. Aha böyle hareket edince insan ölüyor bu ülkede. Kaçak akım rölesi, devrede veya cihazda bir sorun olursa devreyi kesmek için kullanılır. Günümüzde çoğu evde toprak hattı yok.. Toprak hattı olmadan kaçak akım rölesi ne işe yarar... Ne anlatıyorsun sen? Çoğu elektrikçi toprak hattı olmayan evlerde ve tesislerde, toprak ucu ile eksi(-) ucu aynı devreye bağlar. sorsan elektrikçi ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı