Oyun oynarken sıcak su dolu çaydanlık 1,5 yaşındaki Eslem'in üzerine devrildi

Erzurum'da 1,5 yaşındaki Eslem Hira Gökçen annesiyle misafirliğe gittiği evde oynarken sobanın üzerindeki sıcak su dolu çaydanlık üzerine devrildi ve minik kız da 2 ve 3. derece yanıklar oluştu. Kızını korumaya çalışan anne de yandı.

Oyun oynarken sıcak su dolu çaydanlık 1,5 yaşındaki Eslem'in üzerine devrildi
Oyun oynarken sıcak su dolu çaydanlık 1,5 yaşındaki Eslem'in üzerine devrildi
GİRİŞ 16.12.2021 15:08 GÜNCELLEME 16.12.2021 15:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Erzurum'da meydana gelen olayda 1,5 yaşındaki Eslem Hira Gökçen ve annesi Zeynep Gökçen annesine misafirliğe gitti. Sobalı ev olduğu için ev halkı ile otururken küçük Esila oynarken yanan sobanın arkasına geçti. Eslem sobanın arkasında oyun oynamaya başlayınca bilinçsiz şekilde ayağını kaldırınca sobanın üzerinde kaynayan çaydanlık Eslem'in üzerine döküldü. Anne Zeynep kızını kurtarmak amacıyla Eslem'in yanına gidince küçük Eslem ve anne Zeynep'in üzerine sobanın üzerinde kaynayan çaydanlık her ikisinin üzerine döküldü.

Kendilerine yanlışlıkla verilen kimsesiz cenazeye soyadlarını verip defnettilerKendilerine yanlışlıkla verilen kimsesiz cenazeye soyadlarını verip defnettiler

MİNİK KIZDA 2 VE 3. DERECE YANIKLAR OLUŞTU

Anne Zeynep Gökçen kızını çeşmenin altına götürerek soğuk sıyın altına soktu. O arada da ev halkı hemen ambulans çağırdı. Küçük Eslem Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Ünitesine getirilerek burada tedavi altına alındı. 1,5 yaşındaki Eslem Hira Gökçen'in elinde, karın bölgesinde ve bacaklarında 2 ve 3. derece yanıklar oluştu. Anne Zeynep Gökçen’in de sağ bilek kısmında yanıklar oluştu. Anne ve kızının tedavisine devam ediliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • ferhatt1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım şifa versin inşaallah annemizede yavrumuzada.
    Cevapla
  • mehmet efe 2 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun kızımıza inşaallah hiç iz kalmaz şifa bulurlar analı kızlı
    Cevapla
  • kasım ocak 2 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM CC acil şifalar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak