Hadise, Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı

Şarkıcı Hadise, dört ay önce evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Twitter'dan açıklama yapan 36 yaşındaki Hadise, "Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Hadise, Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı
Hadise, Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı
GİRİŞ 15.09.2022 08:02 GÜNCELLEME 16.09.2022 09:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine giren Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ilişkilerindeki kriz iddiaları doğru çıktı.

Hadise, iddialar sonrası evliliği sona erdirmek için harekete geçti. 36 yaşındaki şarkıcı, Mehmet Dinçerler'den boşanmak için resmi olarak dava açtı.

Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, Snop Magazin'e yaptığı açıklamada, boşanma davasının açıldığını doğruladı. Basın danışmanına, "Boşanma dilekçesini verdim. Arayanlara boşanacağımı açıklayabilirsin" dediği öğrenilen ünlü şarkıcının, dilekçesini Beykoz Adliyesi'ne verdiği belirtildi.

HADİSE'DEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabı Twitter'dan da açıklama yapan Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" dedi.

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER'İN BOŞANMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü şarkıcının açtığı dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı.

Dilekçede şu ifadeler yer aldı: "Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutu da vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti."

MEHMET DİNÇERLER'DEN AÇIKLAMA

Mehmet Dinçerler ise konuyla alakalı şunları söyledi: "Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler..."

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 17
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yenisi bulmuştur bile hahaha
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne hız...
    Cevapla
  • Muhammed Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Olan 3 milyonluk yüzüğe oldu. Sanatçıyla evlenilir mi oğlum.
    Cevapla
  • kahrol chpkk... 1 yıl önce Şikayet Et
    sasirmadik...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözde olduğunu kim söyledi size!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü