Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun sosyal medyaya düşen görüntüsü tepki topladı!

MasterChef Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu'nun bir alışveriş merkezindeki görüntüleri gündem oldu. Sivrioğlu'nun koruma ordusuyla mekana girmesi sosyal medyada tepki çekti.

GİRİŞ 17.10.2022 11:29 GÜNCELLEME 17.10.2022 15:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak ekranlarda boy gösteren Şef Somer Sivrioğlu'nun sosyal medyaya yansıyan görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

KORUMA ORDUSUYLA GİRİŞ YAPTI

Sivrioğlu'nun bir alışveriş merkezinde kalabalık bir koruma ordusuyla dolaşmasına kimse anlam veremedi. Sosyal medya kullanıcıları bu duruma tepki gösterdi. Görüntülerle ilgili kısa sürede binlerce kişi tarafından yorum yapıldı.

GÖRÜNTÜLERE YORUM YAĞDI

Söz konusu paylaşımlar arasında, "Adamı kaçırıp yemek tariflerinin formüllerini alabilirler", "Neden bu kadar koruma?", "Adam kuru fasulyeyi iyi yapıyor diye korunuyor" gibi yorumlar yer aldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın etrafındakiler büyük ihtimalle AVM'nin güvenlikçileri ve gittiği lokanta veya kafenin çalışanları. Siz asıl iki tarafa dizilip adamın fotosunu, videosunu çekmeye çalışan zavallı kitleye bakın. Bu ilgi karşısında, bundan sonra korumayla dolaşma ihtiyacı hissedebilir adamcağız.
    Cevapla
  • vay arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    alt tarafı bir aşçı aga.... aşçıları küçümsemek için değil sözüm... uluslararası ya da ulusal bir figür değil... esamisi bile olmayan bir çöplüğün (kanal 8) esamisi olmayan bir programının 3'ün 1'i... o kadar...
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zamanki tedrisattan adab_ı muaşeret dersi kalktı ; bunlar türedi...
    Cevapla
  • kale 1 yıl önce Şikayet Et
    adam kuru fasülye den gaz elde ettiği için bu kadar korunuyor bu gazları otom bombasın da kulanıyorlarmış
    Cevapla
  • niğdeli 1 yıl önce Şikayet Et
    eşini aldattı ya onun korkusundandır ama o kadın bile sana yaklaşmayı istemez boşa tırsma. mezara tek gireceksin asıl oradan kork.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na: Hamas’a terör örgütü demek, Gazze’ye sırt dönmektir
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı