10 saniyede resimler arasındaki 3 farkı sadece keskin zekalılar görebiliyor! Dikkat ölçen zeka testi ile yeteneklerini kanıtla

Zeka testi türlerinden biri olan farkı bul ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Hazırlanan resimler arasında toplam 3 fark bulunmaktadır. Tüm farkları bulmanız için 10 saniye süre verilmiştir. Yeteneklerini kanıtlamak isteyenler tarafından çözülebilen zeka testinde ne kadar zeki olduğunuzu herkese kanıtlayın.

10 saniyede resimler arasındaki 3 farkı sadece keskin zekalılar görebiliyor! Dikkat ölçen zeka testi ile yeteneklerini kanıtla
10 saniyede resimler arasındaki 3 farkı sadece keskin zekalılar görebiliyor! Dikkat ölçen zeka testi ile yeteneklerini kanıtla
GİRİŞ 29.06.2023 09:37 GÜNCELLEME 29.06.2023 09:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zeka testleri internette sık sık karşınıza çıkmaktadır. İnternet siteleri üzerinden yapabileceğiniz birçok zeka testi bulunmaktadır. Hazırlanan bu IQ testinde iki görsel görünmektedir. Görseller arasında toplam 3 fark vardır. 3 farkı bulmanız için size 10 saniye süre tanınmaktadır. İşte kendinizi kanıtlamak için fırsat! O zaman süreniz başladı.

SADECE KESKİN ZEKALILAR GÖREBİLİYOR

Zeka testi görsellerine ilk baktığınızda hiçbir fark yokmuş gibi gelebilir. Daha dikkatli baktığınızda ise bazı değişiklikleri fark edeceksiniz. Bu iki özdeş resimdeki farkları sadece keskin zekalılar 10 saniyede görebiliyor.

ZEKA TESTLERİ BEYİN SAĞLIĞINI KORUR

Beyninizi ve gözlerini meşgul ettiği için beyin sağlığınızı olumlu etkileyen zeka testleri, ufak egzersizler olarak sayılmaktadır. Konsantrasyon artırıcı zeka testleri zihinsel uyanıklığı da korur.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

SÜRE BİTİYOR

3 farkı bulmanız gereken testte süre hızla ilerliyor. Biraz daha acele etmelisiniz. Dikkat seviyenizin ölçüleceği bu testte başarı sağlayabilecek misiniz?

Yukarıdaki görselde bir tabağın içindeki pankek, yumurta, çilek, portakal, böğürtlen ve bir fincan kahve bulunmaktadır. 

Neredeyse aynı gibi olan tabakların yakından bakıldığında aynı olmadığını ama benzediğini anlayacaksınız. 

Artık son anlardayız. Geri sayım başladı.

3...

2...

1...

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

CEVABI KİMLER BULDU?

Verilen sürenin sonuna geldik. Hâlâ daha arama yapanlar için üzülerek sürenin dolduğunu söylüyoruz. Tüm farkları verilen sürede tespit edenleri de tebrik ederiz. Farklardan bazılarını göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Peki siz kaç saniyede kaç fark buldunuz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Ziyaretçi 10 ay önce Şikayet Et
    Süre dolmadan buldum ama zeki değilim:) zeki olsaydım her insanı kendim gibi sanmazdım:(
    Cevapla
  • deniz 10 ay önce Şikayet Et
    yumurtayı fark edemedim be
    Cevapla
  • zihni sinir 10 ay önce Şikayet Et
    Eskiden şaşı bak şaşır vardı o teknikle bakınca ilk saniyede hepsi kabak gibi görünüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunan gazeteci Haber7'ye konuştu! O sorunun çözülmesi birçok kilidi açar
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü