12 torun ve 7 çocukla nikah tazelediler

Diyarbakır’da Çetin (52) ve Makbule Emek (50) çifti, evliliklerinin 32’nci yılında 12 torun ve 7 çocuğuyla nikah tazeledi.

GİRİŞ 17.02.2024 14:40 GÜNCELLEME 17.02.2024 16:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da yaşayan Çetin ve Makbule Emek çiftçi, 32 yıl önce dünyaevine girdi. Bu evliliklerinden çiftin 7 çocuğu ve 12 torunu oldu. Emek çifti, evliliklerinin 32’nci yıl dönümünde yeniden nikah masasına oturdu. 7 çocuk ve 12 torunu ile Kayapınar ilçesindeki nikah salonuna giden Emek çifti ,yeniden nikah kıydı. Çiftin şahitliğini ise aile dostları yaptı. Evliliklerinin 32'nci yılı olması sebebiyle nikah tazelediklerini belirten çift, ardından kentte konvoy yaptı.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Ahmet Akşit/İzmir 2 ay önce Şikayet Et
    Harika..Rabbim saadet, huzur ve mutluluk versin.
    Cevapla
  • Kemal 2 ay önce Şikayet Et
    Daha gençler 50 yaş yaşlılık değilki
    Cevapla
  • Kara 2 ay önce Şikayet Et
    Ne boş yorumlar okudum insanlar özgür istediğini yapabilirler bu şekilde kendini mutlu hissetmiş olabilirler lütfen mutlu olmayı kendinize çok görmediğiniz gibi hiç kimselere çok görmeyin ömür yanlizca bir defa nasip oluyor....
    Cevapla
  • elın mışk 2 ay önce Şikayet Et
    anlamadım ne?
    Cevapla
  • elın mışk 2 ay önce Şikayet Et
    nasiiiiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı