Hayvan pazarındaki yaşlı kadına yapılan jest gülümsetti

Çankırı’da bir vatandaşın hayvan pazarında parası yetmeyen yaşlı kadına yaptığı maddi yardım yüzleri gülümsetti.

Hayvan pazarındaki yaşlı kadına yapılan jest gülümsetti
Hayvan pazarındaki yaşlı kadına yapılan jest gülümsetti
GİRİŞ 12.04.2024 11:38 GÜNCELLEME 12.04.2024 11:38

Çankırı’da çiftçilik yapan Akif Metin, canlı hayvan pazarında sosyal medya hesabına çekimler yaparken bir pazarlığa tanık oldu. Pazarlıkta, yaşlı bir kadının alacağı hayvana parasının yetmediğini gören Metin, altınlarını ve parasını toparlamaya çalışan yaşlı kadının hayvan pazarlığına ortak olarak paranın üstünü tamamladı. Akif Metin’in yaşlı kadına yaptığı jest pazardaki vatandaşların yüzünü gülümsetti.

“TEYZENİN O AN Kİ MUTLUĞU, HUZURU TÜM DÜNYA MALINA DEĞERDİ”

Video çekerken pazarlığa tanık olduğunu söyleyen Akif Metin, “Bir gün hayvan pazarına gittik. Oraya da büyükbaş hayvanlarımızı götürmüştük. O sırada pazara bir teyze geldi. Cebinde altınlar ve paralar ile birlikte gelmişti. Daha sonra teyzenin alacağı hayvana parası yetmedi, hayvanı alamayacak durumdaydı. Ben de sosyal medya hesaplarıma videolar çekerken o ana tanık oldum ve parasının üstünü tamamlayarak teyzenin hayvanı almasına sebep olduk. İnsanlar, ‘hacca gitmiş gelmiş gibi oldun’ diyorlar. Teyzenin o an ki mutluğu, huzuru tüm dünya malına değerdi” dedi.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim