Gümüşhane'deki turistlerin yeni uğrak noktası: Cam seyir terası

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bulunan 90 metrelik cam şehir terası, bulunduğu konut itibariyle turistlerin ilgisini çekiyor. Şehre gelenler seyir terasına uğramadan edemiyor.

Gümüşhane'deki turistlerin yeni uğrak noktası: Cam seyir terası
Gümüşhane'deki turistlerin yeni uğrak noktası: Cam seyir terası
GİRİŞ 12.04.2024 14:55 GÜNCELLEME 12.04.2024 14:55

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde cam teraslarlar bulunuyor.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde 240 metre yüksekte kayalık üzerindeki cam seyir terasına çıkan yerli ve yabancı turistler manzarayı keyifle izliyor.

Torul'daki cam terasa çıkıldığında verdiği adrenalin duygusunun çok etkileyici olduğu belirtiliyor.

ZİGANA DAĞI, LİMNİ GÖLÜ VE KARACA MAĞARASI'NA YAKIN

İlçede yapılacaklar listesinin en üst sırasında yer alan 6 yıl önce inşa edilen 90 metrekarelik cam seyir terası, Zigana Dağı, Limni Gölü ve Karaca Mağarası'na yakınlığıyla çekim merkez oluyor.

Bölgeye gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği yerler arasında bulunan cam seyir terasına turizm sezonunun açılmasıyla birlikte ilgi büyük.

HEDEF: 200 BİN YERLİ VE YABANCI TURİST

Yetkililer bölgeye gurbetçi gelişlerinin de başladığını aktararak, bu yıl turist sayısında artış yaşanacağını ve 200 bin yerli ve yabancı turistin gelmesi bekleniyor.

Yetkililer şehir terasından özellikle Kurban Bayramı döneminde yoğunluk bekliyor.

BİR GELEN TEKRAR GELİYOR

Bayram tatili için Bursa'dan geldiğini belirten Burcu Yeşil, "Daha önce cam seyir terasına gelmiştim, anısı kalmıştı, tekrar gelmek istedik. Güzel, beğeniyoruz." dedi.

"İKİNCİ GELİŞİM"

Ziyaretçilerden Bayram Koca, "Burası çok güzel bir yer. İkinci gelişim. Mükemmel, görsel ve doğa olarak harika bir yer. Herkese tavsiye ederiz." diye konuştu.

TERASTAN AŞAĞIYA BAKMAYA KORKUYOR

Cevat Koca, terastan aşağıya bakmaya korktuğunu dile getirerek, "Kardeşime ve korkuluklara tutunarak gezebildim. Çok güzelmiş. Nasip olursa ilerleyen yıllarda yine geleceğim." ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!