Karaman’da çiftçiler yağmur duasına çıktı

Karaman, Türkiye'nin tahıl ambarlarından biri olarak bilinirken, kuraklıkla mücadele eden çiftçiler, yağmur duası için bir araya geldi.

Karaman’da çiftçiler yağmur duasına çıktı
Karaman’da çiftçiler yağmur duasına çıktı
GİRİŞ 13.04.2024 16:08 GÜNCELLEME 13.04.2024 16:08

Konya'nın Karapınar ilçesine sınır olan Karaman'ın Akçaşehir Beldesi'nde üreticiler, yağmur duası etkinliği düzenledi. 

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve davete katılan tüm misafirlere teşekkür eden Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, "Yağmur duası etkinliği ve bereket soframızın, halkımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu yıl yağışların az olduğu ve mevsimin oldukça kurak geçtiği bir dönemde, birlik ve beraberlik içinde dualarımızı yükselttik. Katkı sağlayan, emek veren ve dualarımıza destek olan tüm halkımıza ve davetimize icabet eden misafirlerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik bereketin kaynağıdır. Dualarımızın kabul olmasını ve bolluk içinde bir yıl geçirmeyi diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!