Zehir tacirlerine ceza yağdı

Kayseri’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanıklara ceza yağdı.

Zehir tacirlerine ceza yağdı
Zehir tacirlerine ceza yağdı
GİRİŞ 12.05.2015 18:17 GÜNCELLEME 12.05.2015 18:17

Kayseri’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla tutuklu yargılanan 5 sanıktan 4’ü, 15'er yıl, 7'şer ay, 15'er gün hapis ve 12 bin 500’er TL adli para cezasına çarptırıldı.

Olay, 28 Ekim 2014’te Osman Kavuncu Mahallesi Sırcan Çıkmazı üzerinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin takibi sonucunda uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen E.D., B.B., H.İ., V.K. ve M.D. yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, 155 kitap kağıdına sarılı halde 230 gram esrar, 4 ecstasy hap ile 2 pompalı av tüfeği kartuşu ve 1 kuru sıkı tabanca bulundu. Şüpheliler, gözaltına alındı ve haklarında dava açıldı.

Kayseri 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın son duruşmasında, tutuklu sanıklar E.D., B.B., H.İ., V.K. ve M.D. ve avukatları hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, içici olduklarını belirterek beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu E.D., B.B., V.K. ve M.D.’yi, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçlarından 15'er yıl, 7'şer ay, 15'er gün hapis ve 12 bin 500’er TL adli para cezasına çarptırdı, H.İ. ise beraat etti. Duruşma sonrası sanık yakınları adliye koridorlarında baygınlık geçirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!