'Sahte savcı' altınlarla kaçamadan yakalandı

Kendisini savcı olarak tanıtarak vatandaşı dolandıran kişi altınlarla yakalandı.

'Sahte savcı' altınlarla kaçamadan yakalandı
'Sahte savcı' altınlarla kaçamadan yakalandı
GİRİŞ 05.06.2015 23:23 GÜNCELLEME 05.06.2015 23:23

Kendisini savcı olarak tanıtarak "Terör örgütüne yardım ediyorsun, hakkında işlem başlatacağız" dedikten sonra para isteyen şüpheli, Güven Timlerinin çalışması sonucunda yakalandı. Daha önceden de poliste dolandırıcılıktan 2 ayrı kaydı bulunan şüpheli tutuklandı.


İddiaya göre, kendisini savcı olarak tanıtarak "Terör örgütüne yardım ediyorsun, hakkında işlem başlatacağız" dedikten sonra para isteyen şüpheli, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2 saatlik takibi sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Geçtiğimiz gün Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen G.A.(37) isimli kadın, polise kendisini telefonla arayan ve savcı olarak tanıtan bir kişinin para istediğini söyledi. G.A. polise, şüpheli ile yaptığı konuşma sonucunda toplam değeri yaklaşık 40 bin TL olan altınları kendisine yarın getirebileceğini söylediğini bildirdi.

17 BİLEZİK, 62 ÇEYREK ALTIN VE 10 GRAM ALTIN SON ANDA KURTARILDI

Polisin yönlendirmesi ile G.A. altınları teslim etmek için şüpheli ile sözde buluşma ayarladı. G.A.'yı yaklaşık 2 saat takip eden polisler, 21 yaşındaki şüpheli İ.C. ile buluşmasını tespit etti. Şüpheli İ.C. içerisinde 17 adet bilezik, 62 adet çeyrek altın ve 10 gram altın bulunan çantayı aldıktan sonra kaçmaya çalıştığı sırada polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

DOLANDIRICILIKTAN 2 KAYDI VAR

İ.C.'nin yapılan detaylı sorgulamasında, dolandırıcılıktan 2 kaydı bulunduğu ortaya çıktı. İ.C. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı