Minik Sümeyye'nin katili annesi mi?

Zonguldak'ta boğazı kesilerek öldürülen küçük Sümeyye, 4 yıl önce doğumda ölen ablasıyla aynı gün toprağa verildi. Küçük Sümeyye'nin katilinin annesi olabileceği belirtiliyor.

GİRİŞ 24.12.2008 17:20 GÜNCELLEME 24.12.2008 17:20

Zonguldak'ta boğazı kesilerek öldürülen küçük Sümeyye, 4 yıl önce doğumda ölen ablasıyla aynı gün toprağa verildi. Küçük Sümeyye'nin amcası Mehmet Cinkılıç, yeğeninin ablasıyla aynı gün toprağa verildiğini cenazede öğrendi.   Ferdane Cinkılıç'ın, ismi açıklanmayan sevgilisi ile eşinden para sızdırmak amacıyla kızını kaçırdığı, ancak akşam işten gelen eşi Ali Osman Cinkılıç'ın olayı polise bildirmesi üzerine paniğe kapılıp, küçük kızı öldürdükleri öne sürüldü.  

Zonguldak'ta evinden uyurken kaçırılan ve boğazı kesilerek öldürülen 3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç defnedildi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Sakallar köyünde ikindi namazı öncesi kılınan cenaze namazının ardından yoğun kar yağışı altında köy mezarlığında defnedildi. Küçük Sümeyye'nin cenaze törenine amcası Mehmet Cinkılıç, akrabaları ve köylüler katıldı. Küçük Sümeyye'nin tabutunu amcası ve yakınları tek tek taşıdı. Küçük Sümeyye'nin amcası yakınlarının ve köylülerin başsağlığı dilemesi sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.  

3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç, 24.12.2004 tarihinde doğumda ölen ablası Gülsüm Cinkılıç ile aynı gün toprağa verildi. Küçük Sümeyye ablasının mezarının yanı başına defnedilirken, Sümeyye'nin amca Mehmet Cinkılıç yeğeninin 4 yıl önce ölen ablası ile aynı gün toprağa verildiğini cenaze töreninde öğrendi. 

Küçük Sümeyye'nin amcası Mehmet Cinkılıç, "Gerçekten bizleri çok üzdü. Emniyete teşekkür ediyorum. Şuanda kardeşim ve karısı bu olayı yani öldüğünü bilmediğini zannediyorum. Bunu yapanlar inşallah bulunacaktır. Ama tam bilmiyorum. Gülsüm'de doğumdan sonra öldü. Aynı tarihe tekabül etti. Doğduğu gün öldü. Kaderin cilvesi mi nedir anlamadım. Çok ahlaksızca bir olay yapılmış. Bunu yapanların bulunması bekliyoruz" dedi. 

KATİL ZANLISI ANNE VE SEVGİLİSİ Mİ? 

Geniş çaplı soruşturmayı sürdüren polis, gözaltına alınan şahısların sayısının ise Anne Ferdane ile baba Ali Osman Cinkılıç'ın da aralarında bulunduğu 10 kişiye çıktığı öğrenildi. Cenazeye katılmayan anne Ferdane ve baba Ali Osman'ın gözaltında bulunduğu için izin alamadığı belirtildi. Namus ve sevgili cinayeti ihtimallerini de araştıran polisin soruşturması sürüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı