Kız kardeşe tecavüze 'cezaevi töresi'

Kız kardeşine tecavüz edip hamile bıraktığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı, cezaevi töresine maruz kaldı. Kardeşini hamile bırakan şahısı gaspçılar infaz etti.

Kız kardeşe tecavüze 'cezaevi töresi'
Kız kardeşe tecavüze 'cezaevi töresi'
GİRİŞ 05.01.2009 15:25 GÜNCELLEME 05.01.2009 15:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yusuf Çınar / ÇORUM

Çorum’da, bir süre önce 16 yaşındaki kız kardeşi M.O.’ya tecavüz ederek hamile bıraktığı gerekçesi ile Çorum L Tipi Cezaevi’ne konulan 17 yaşındaki M.O. cumartesi günü kaldığı koğuşta boğazı kesilmiş olarak bulundu.   

Çorum’da ikamet eden M.O, öz ağabeyi M.O. tarafından bir süre önce tecavüze uğradı ve hamile kaldı.

Genç kız karnının büyümesinin ardından ailesi tarafından doktora götürüldüğünde başından geçenleri anlattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından kaçan ağabey M.O. 31 Aralık’da güvenlik güçleri tarafından yakalandı.
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Çorum L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Gardiyanlar Okçu’nun cesedini buldu
Cinayet olayı ise geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşti.  5 kişilik olduğu öğrenilen koğuşa kontrol için giren gardiyanlar Mehmet Okçu’yu kanlar içerisinde buldu.

Yapılan soruşturma sonrasında infazı gerçekleştirdiklerini itiraf eden gasptan tutuklu F.K ile A.G., cezaevindeki sorgularının ardından bu gün saat 14:30’da Çorum Adliyesi’ne sevk edildi.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 13
  • Nafiye YURTDAŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Halk önünde idam aklktı ama cezaevinde kalkmadı. Devlet idamı kaldırdı ama bu türlü yüz kızartıcı suçluları namus uğruna cinayet işleyenlerin yanına koyuyorlar işte buda bir çeşit idam cezası bu pisliklerin cezasını adalet vermiyor ama içerdeki suçlular veriyor tabiki bu suçlular müebbet hapsine mahkum olanlardır!! öylede olsa böylede olsa nasıl olsa biz çıkamıcaz '' diyorlar ama bu böyle olmayıpta halkın gözü önünde idam etseler yada hadım etseler çok daha iyi olur diğer pisliklerede bir nebzede olsa ibret olur belki bidaha bu tür olaylar yaşanmamış olu
    Cevapla
  • cetonet 15 yıl önce Şikayet Et
    Çokkk Yanlış. Böyle adamları ceza evine koyupda orda olmelerine niye izin veriyorlar anlamıyorum.mahlemeden sonra hemen adliyenin kapısında asmak gerekli bunlar gibileri.
    Cevapla
  • FATİH KELEŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    idam. böyle yapanların cezasını ceza evindeki tutuklular değilde kanun idam ederek verse daha güzel olur bence insan hakları diyerek idamı kaldırdılar idam böylelerine lazım
    Cevapla
  • erkan erkan 15 yıl önce Şikayet Et
    yazık. oh olmuş deyipte sevinenlere akıl sır erdiremiyorum yaptığı ne kadar kötü olursa olsun kimse kimsenin canını almamalı.O sadece Yüce Rabb'imize mahsustur
    Cevapla
  • ekrem kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    işte adalet budur. işte adalet budur gaspcıların bu davranışlarından ötürü tşk ediyorum ellerinize sağlık.devlet bu adaleti kanunu idam cezasını getirmediği sürece birileri muhakkak bunu yapacaktır bu tür iğrençlikler idam cezası kalktıktan hemen sonra başladı daha önce bu tür şeyleri bile duymuyorduk idam geri getirilsin ülke düzeni tekrar refaha kavuşsun idam cezası olmayan ülkede bu tür iğrençlikler hep olacaktır idamm geri gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
36 bin sağlık personeli alınacak!