Gaziosmanpaşa'daki korkunç cinayet aydınlandı

Gaziosmanpaşa'da anne ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen bir kişi yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Gaziosmanpaşa'daki korkunç cinayet aydınlandı
Gaziosmanpaşa'daki korkunç cinayet aydınlandı
GİRİŞ 21.01.2009 12:02 GÜNCELLEME 21.01.2009 12:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen ay Küçükköy 860. Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede oturan İlknur İslam (24) ve 4 yaşındaki oğlu Yusuf Batuhan İslam ile 1,5 yaşındaki kızı İnci Melek İslam'ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Şubeye gelerek konuya ilişkin bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, şube çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, araştırmalar sonucu cinayeti çözdüklerini belirterek, olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin, ''Okan'' adlı kişi olduğunu söyledi.

Bu kişinin kardeşinin, İslam ailesinin kaldığı dairenin alt katında oturduğunu söyleyen Cerrah, ''Öldürülen anne ve çocukları için çok üzgünüz. Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz'' dedi.

Olayı aydınlatmak için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Cerrah, şöyle konuştu:

''Toplumda hasta ruhlu kişiler olabilir, ama biz çalışmalarımızı sürdürüp bu kişileri de yakalıyoruz. Gözaltına alınan kişinin sorgusu sürüyor. Şüpheli suçunu itiraf etti. Bu kişinin cinayeti hangi amaçla işlediği araştırılıyor.''

Cerrah, bar sahibi Engin Temel'in Şişli'de öldürülmesi ile ilgili bir soru üzerine de ''Olayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Onu da yakalarız'' şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • erdem yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI OLSUN..... Başta Celalettin CERRAH bey olmak üzere tüm POLİS TEŞKİLATINA bu cinayeti aydınlattığı için çok teşekkür ediyorum..ALLAH POLİSİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN VE ONLARI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe kararı! Süper Kupa cezasına indirim
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak