Anne baba katili suçu kredi kartına attı

Mersin'de anne ve babasıyla birlikte kardeşini de öldürdüğü iddiasıyla aranan üniversite öğrencisi zanlı cinayeti neden işlediğini anlattı.

Anne baba katili suçu kredi kartına attı
Anne baba katili suçu kredi kartına attı
GİRİŞ 11.07.2009 23:05 GÜNCELLEME 11.07.2009 23:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

Mersin'de, oturdukları apartman dairesinde anne ve babasıyla birlikte kardeşini de öldürdüğü iddiasıyla aranan üniversite öğrencisi Gökhan Uğuz (26) Bataman'da yakalanarak Mersin'e getirildi. Doktor kontrolünden geçirilen zanlı, cinayeti kredi kartı borçlarından dolayı işlediğini ileri sürdü.
 
Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde yer alan Aydınlıkevler Mahallesi 2023 Sokak üzerinde bulunan Özdemir Apartmanı'nda yaşanan aile katliamının zanlısı olarak aranan üniversite öğrencisi Gökhan Uğuz, bugün öğle saatlerinde Batman'da bir otelde yakalandı. Katliamda kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte yakalanan zanlı, gece geç saatlerde doktor kontrolü için Mersin Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Polislerin arasında elleri kelepçeli halde hastaneye getirilen zanlının oldukça soğukkanlı olduğu gözlenirken, cinayeti, kredi kartı borçları nedeniyle işlediğini ileri sürdü. Zanlı Gökhan Uğuz, gazetecilerin sorularına "Pişmanım" şeklinde yanıt verdi.
 
Dün Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki Özdeniz Sitesi A Blok 7. kat 15 numaralı evde oturan Uğuz ailesinden 2 gündür haber alamayan komşularının, polise haber vermesi üzerine çilingir yardımıyla  girilen dairede Ünal Uğuz (54), eşi Sultan Uğuz (56) ve oğulları Serdar Uğuz (30) tabanca ile öldürülmüş halde bulunmuştu.

KAYNAK: HABER7.COM
YORUMLAR 4
  • mustafa tansel 14 yıl önce Şikayet Et
    hakikat. pişmanmış asıl pişmanlığı cezanı aldıktan sonra hapiste anlayacaksın akraba katili zaman senin için durmuştur kartın batsın ne alaka kart yüzünden adamı hapsemi atıyorlar veya ne aslı astrı icra gelir tv buzdolabı veya başka şeyler gider ama onlar yerine gelirdi anne baba kardeş gelirmi adi adam
    Cevapla
  • Ahmet Gülen 14 yıl önce Şikayet Et
    Mazerete Bak.... Kredi kartını kullanıpta ailesine ödetmeye çalışmıştır. Ailede bunu kabul etmeyince cinayetleri işlemiştir herhalde. Özrü kabahatinden büyük. Parayı ailesine tercih etmiş zavallı insan müsveddesi. Bu kredi kartından hayatları gelecekleri yok olan insanların vebalini bu kredi kartını ülkemize sınırsızca herkese verecek şekilde sokanlar yarın mahşerde ne hesap verecekler merak ediyorum...
    Cevapla
  • talha koçak 14 yıl önce Şikayet Et
    kınıyorum. bu olayın hiç bir mazereti olamaz canı veren ALLAH canı alacak olandaALLAH. ama şu da bir gerçek vatandaş gerçekten zor durumda işsiz sayısı artmış ücretler düşük çalışan için emekli için.diger krizlerde bankalar batmıştı bu krizde bankalar cirolarını üçe beşe katladı vatandaş battı bir bakıldıgında her iki kişiden birinin bankalara borcu var bankalarda yüksek faizlerle milletin anasını aglatıyor iktidarın bu na bir an önce çözüm bulması gerekiyor.teget demekle bu işler çözülmez.
    Cevapla
  • Hüryan Keskin 14 yıl önce Şikayet Et
    yerin belli. Mazeretin bizi ikna etmedi ruhunu şeytana satmış insan müsvettesi, bu dünyada Hakimi, öbür dünyadada her şeyin Hakimini nasıl ikna edeceksin... Rabbim bilir ama, iki dünyadada yerin belli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı