Çay bahçesinde cinayet: 1 ölü

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çay bahçesinde bir kişi sebebi bilinmeyen bir nedenle vatandaşların gözü önünde tabancı ile vurularak öldürüldü.

Çay bahçesinde cinayet: 1 ölü
Çay bahçesinde cinayet: 1 ölü
GİRİŞ 23.06.2010 18:55 GÜNCELLEME 23.06.2010 18:55

Özhan Haluk Satır'ın haberi

anisa’nın Turgutlu ilçesinde ortapark aile çay bahçesinde bir kişi sebebi bilinmeyen bir nedenle çay bahçesinin yoğun olduğu saatlerde tabanca ile vurularak öldürüldü.

Bugün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda öldürülen Mahmut Bayraktar (31) iki arkadaşı ile ortapark aile çay bahçesinde sohbet ettikleri sırada kim olduğu bilinmeyen bir şahıs yanlarına gelerek Mahmut Bayraktar’ın üzerine belinden çıkardığı tabanca ile altı (6) el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Kalbinin hemen üstüne ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşunlarla yere yığılan Mahmut Bayraktar’a ilk müdahaleyi vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 acil ekipleri yaparken yapılan tüm müdahalelerine rağmen şahıs olay yerinde hayatını kaybederken olay esnasında çay bahçesinde bulunan bir kişi seken kurşun ile kolundan yaralandı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattılar.  

haber7.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı