Küçük kıza tecavüze 4 tutuklama

İzmit'te 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikleri ve fuhşa zorladıkları gerekçesiyle adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü tutuklandı.

Küçük kıza tecavüze 4 tutuklama
Küçük kıza tecavüze 4 tutuklama
GİRİŞ 11.11.2010 20:21 GÜNCELLEME 11.11.2010 20:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İzmit'te kaldığı yetiştirme yurdundan kaçan 14 yaşındaki E.V'ye ''tecavüze ettikleri ve fuhşa zorladıkları'' gerekçesiyle gözaltına alınan  Z.Y, A.B, Ö.T, O.F, E.Y, R.B, H.K, Ö.A. ve F.O'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan 8'i adliyeye sevk edilirken, 18 yaşından küçük olduğu belirlenen F.O. Çocuk Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan A.B, Ö.A, E.Y ve Ö.T tutuklandı, diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada, adliye önünde bekleyen zanlı yakınları, gazetecilerin görüntü almalarını engellemek istedi.

Polisin müdahale ederek sakinleştirdiği zanlı yakınları, tutuklanarak cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkartılan yakınlarının yüzünü ceketle kapatmaya çalıştı.

AA

YORUMLAR 4
  • burak şişman 13 yıl önce Şikayet Et
    t.c.. yuvadan uçanı kurt kapar çok görmememek lazım bunlar türkiyenn gerçekleri kaçmıcaksın ...yuvadan
    Cevapla
  • Salih Kahraman 13 yıl önce Şikayet Et
    Hakettiğini bulmaları lazım. Ne bu böyle fuhuş,tecavüz olayları ülkemizde artmaya başladı.Avrupayı kınarken biz herhalde Allah korusun bu hususta avrupayı geçeceğiz gibi.Bunda da kanun ve yasalarımızın zayıflı baş rolde.Bu gibi olayı işleyen ş.sizleri taksim meydanında sallandıracaksın ibreti alem için bak bir daha böyle iğrenç olaylara teşebbüs eden olur mu?
    Cevapla
  • gülsena 13 yıl önce Şikayet Et
    toplumda kanserli hücreler çoğalıyor. butür pis işlere bulaşanlar toplumu içten içe kemiren ve malesef gün geçtikçe çifter çifter üreyen kanser hücreleridir.manevi tabiplerin şifalı ellerinde iyileştirilmediği sürece toplum kısa zamanda ölümünü beklesin (Fatıma anamızın ism-i şerifine çamur atmak isteyen bazıları rol aldıkları o melun filmin her bölümnde 40 milyarları cebe doldururken toplumu dejenere eden kanser mikroplarını da ağzını açıp izleyen angutlar vasıtasıyla Türk Toplumuna enjekte etmektedirler..)
    Cevapla
  • kenan beyaz 13 yıl önce Şikayet Et
    18 yaş. tutuklananlardan bir tanesi 18 yaşından küçük olduğu için çocuk mahkemesine sevk edilmiş,birde işlediği suça bakın,çocuklukla ne alakası var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor