'Tatlıses, bugün Ak Parti'den aday adayı olacaktı'

İstanbul’da uğradığı saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses’in kuzeni İbrahim Tatlı, ünlü sanatçının bugün İstanbul 3’üncü bölgeden milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak için hazırlandığını söyledi.

'Tatlıses, bugün Ak Parti'den aday adayı olacaktı'
'Tatlıses, bugün Ak Parti'den aday adayı olacaktı'
GİRİŞ 14.03.2011 15:50 GÜNCELLEME 14.03.2011 15:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kendisi de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan ünlü sanatçının adaşı olan kuzeni İbrahim Tatlı, "Akrabalarımızın büyük bölümü olayı duyunca İstanbul’a gitti. Saldırı haberi ile hepimiz şoke olduk. İbrahim Tatlıses, akrabalarımıza bugün İstanbul 3’üncü bölgeden AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuracağını söylemişti. Biz bugün onun müracaat etmesini beklerken, böyle bir haber aldık. Kimseyle husumeti düşmanlığı yoktu, saldırı siyasi olabilir" dedi.

MİLLİYET

YORUMLAR 2
  • Hikmet Cetin 13 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi belli oldu. PKK taninmis kurtlerin AK Partiden aday olmasina tepki icin yapti. Ayrica zaten aylar oncesinden teror orgutunun buyuk sehirlerde sansasyonel suikastlar yapacagi uyarilari yapiliyordu. Politikaci gazeteci vs korumalari kati olan sahislara birsey yapamayacaklarini anlayinca hinclarini tatlisesden aldi hainler!! Bu plan mutlaka bozulmali yoksa secime kadar cok kan akabilir!!
    Cevapla
  • Bekir Kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    Acil şifalar diliyorum. Bu işte pkk nın eli var diye düşünüyorum. Ak Partiden üye olacagını acıklamıştı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler