Oğlu sokağa attı, polis sahip çıktı!

İzmir'in Bornova ilçesinde, koltuk değnekleriyle güçlükle ayakta durabilen 68 yaşındaki felçli Mehmet Mutluler, öz oğlu tarafından sokağa terk edildi.

Oğlu sokağa attı, polis sahip çıktı!
Oğlu sokağa attı, polis sahip çıktı!
GİRİŞ 13.11.2011 09:26 GÜNCELLEME 13.11.2011 09:26

Soğuk havada yol kenarında çaresiz bir şekilde yardım bekleyen yaşlı adamı fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Karakola götürülen yaşlı adam, "Oğlumdan bunu hiç beklemiyordum. Köpek eniği bile atılmaz" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Yeşilova 4088 sokakta, saat 02.00 sıralarında, yanında koltuk değneği bulunan 68 yaşındaki üç çocuk babası Mehmet Mutluer'i yol kenarında yerde yatarken gören vatandaşlar, 155 polis hattını arayarak yardım istedi. Kısa sürede yaşlı adamın bulunduğu yere giden polis ekipleri, sağ bacağı ve sağ kolu felçli olan Mehmet Mutluer'i beton zemin üzerinde yerde yatarken buldu.

Yanına eşyalarının bulunduğu çantası da bırakılan Mutluer'e yardım elini uzatan polis memurları, yaşlı adamı Çamdibi Polis Merkezi'ne götürdü. Mutluer'e polisler tarafından yiyecek ve sıcak çay ikram edildi. Oldukça üzüntülü olduğu görülen Mutluer, bekar olan ve şoförlük yapan oğlu A.M.'nin (34) yanında 1 aydır kaldığını anlattı. Oğlunun kendisini sokağa attığını söyleyen Mutluer, "Oğlumdan hiç beklemiyordum. İnsanoğlunun bir kuralı vardır, köpek eniği bile atılmaz.

Gidecek hiçbir yerim yok. Tek isteğim var, devlet beni bir bakım evine yerleştirsin. Başka çarem kalmadı" dedi. Beş senedir felçli olduğunu söyleyen üç çocuk babası Mutluer'in, maddi durumunun iyi olmadığı ve eşinden de boşandığı öğrenildi. Yaşlı adam, geceyi Çamdibi Polis Merkezi'nde geçirdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...