14 yaşındaki kız öğrenciye pompalı infaz!

Devrek ilçesinde bir kız öğrenci okul bahçesinde pompalı tüfekle öldürüldü.

14 yaşındaki kız öğrenciye pompalı infaz!
14 yaşındaki kız öğrenciye pompalı infaz!
GİRİŞ 14.05.2012 11:57 GÜNCELLEME 14.05.2012 13:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde teneffüste pompalı tüfekle vurulan bir kız öğrenci, hayatını kaybetti. Polis kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Devrek Fatih İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Kader Demiroğlu (14)'na, teneffüste okulun yakınındaki Millet Bahçesi Parkı mevkisinde bulunduğu sırada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edildi. Ağır yaralanan öğrencinin olay yerinde öldüğü belirtildi.

Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, kaçan zanlıyı arama çalışması başlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Demiroğlu'nun cesedi, Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vurulduktan hemen sonra olay yerinde bir vatandaşın cep telefonuyla fotoğrafladığı Demiroğlu'nun yakınları ve ailesi, okula akın ederken, sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Otomobille gelen ve 50-60 yaşlarında olduğu ifade edilen zanlının, öğrenciye ateş ederek hızla olay yerinde uzaklaştığı, vatandaşların peşinden koşmasına rağmen şahsın izini kaybettirdiği öğrenildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 8
  • Ahmet Özbir 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kansızlık bu ne acımasızlık !... altmış yaşında bir herif ondört yaşında minik bir kıza pompalı tüfekle ateş ediyor, bir canı yok edip defolup gidiyor. aman allahım bu ne vicdansızlık, bu ne kansızlık böyle, hiç mi allah korkusu yok sende, rabbimden bulasın, acılara garkolasın, ötelerde yanasın pis mahluk!..
    Cevapla
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    heyy kurtlar vadisiyle avutulan uyutulan millet. ruh sağlığın ne kadar bozuldu farkında mısın?
    Cevapla
  • Cemil İPEKÇİ 11 yıl önce Şikayet Et
    10 snedir. on senedeir ülkeyi yönetenler suçsuz 65 senedir iktidar olamayan cehepe zihniyeti yüzünden oluyor bunlar
    Cevapla
  • guzlem 11 yıl önce Şikayet Et
    cani cinayeti müebbet olamaz. böyle canavarların hak ettiği ceza müebbet hapis olamaz. tek kelime elektrikli sandalyeye oturmaktır. abd yi taklit ediyoruz. bundada taklit edelim bari. insafsızlık yapmayalım. adaletsiz olmayalım. hele 18 yaşından daha küçük bir kişiyi öldürmeye kalkanlar için en azından ayrı bir kanun çıkartılmalıdır. tek kelime infazdır. bir günde iki çocuk öldürüldü.
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    dindar gençlik. evet başbakanımızın soylediği dindar gençlik gençliğe insanlara dini öğretmenın ne derece onemli olduğu bu tıp olaylarla meydana çıkıyor şayet bir toplum islamdan uzaklaşırsa o topluma her turlu olaylar olur yasaklarla cezalarla durduramazsınız toplum islamı yaşayacak ,islamı öğrenecek toplumumuz islamdan uzaklaştırılarak bu duruma geldi din eğitimine karşı olanlar gorsun halimizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı