Kerry'den flaş Erdoğan açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarına ilişkin mesajı hakkında, "Başbakan Erdoğan'ın çarpıcı açıklaması küresel ilkeleri teyit ediyor" ifadesini kullandı.

Kerry'den flaş Erdoğan açıklaması
Kerry'den flaş Erdoğan açıklaması
GİRİŞ 24.04.2014 19:57 GÜNCELLEME 24.04.2014 20:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kerry, Ermenilerin 1915'teki olayların yıl dönümü olarak kabul ettikleri 24 Nisan günü ile ilgili twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Bakan Kerry, mesajında, "Dualar ve düşünceler bugün Ermenilerle. Başbakan Erdoğan'ın çarpıcı açıklaması küresel ilkeleri teyit ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ferhad dag 10 yıl önce Şikayet Et
    Artık sıra sizin Kızılderili diye adlandırdığınız asıl Amerikan yerlilerine . yaptığınız top yekun imha ve soykırımı konuşmaya geldi. Kaç milyondu, yüzmü yoksa dahadamı fazla idi? O insanları yok ettiniz, yok edişin filmlerini yaptınız, o filmlerden sayısı paralar kazandınız ve sizler hiç bir zaman sorguya çekilemiyeceğnizi sanıyorsunu öyle değilmi? Ama sıra sizde gelecek mutlaka.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. içimizde olan ayakbagı pkk yı bitirme ve anadoluda birlik beraberlik saglama adımı atalı bir yıl gecmesi ardından dünya küresel güç olmamızda herzaman bir kanbur olan ermeni sorunu çözüm nokdasında yapmış oldugu adım takdirle karşılıyor destekliyorum . başbakanımızın taziye mj soykırım kabulu diye yaygarayı koparanların sadece düşmüş oldukları çaresizliğe acıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak