ABD polisi göstericilere taş attı

ABD'de siyahi gencin öldürülmesinin ardından başlayan gösterilerde Amerikan polisinin taş fırlatması kameralara yansıdı.

ABD polisi göstericilere taş attı
ABD polisi göstericilere taş attı
GİRİŞ 28.04.2015 15:46 GÜNCELLEME 28.04.2015 17:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD'nin Baltimore kentinde gözaltındayken hastanelik olup hayatını kaybeden siyahi genç Freddie Gray'in cenaze töreni sonrası başlayan olaylarda kameralara ilginç görüntüler yansıdı.

EYLEMCİLERE TAŞ ATAN POLİS

Huffingtonpost'un haberine göre Baltimore'da göre yapan polislerden birinin eylemcilere taş attığı görüldü. Haberde polisin muhtemelen kendisine atılan bir taşı eylemcilere geri fırlattığı belirtildi.

1 HAFTA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Gösterilerde polis ve sivil kişilerin araçları da tahrip edilip ateşe verildi. Olayların ardından Maryland Valisi Larry Hogan, eyalette 'olağanüstü durum' ilan edip, olayların son bulması için Ulusal Muhafızları devreye sokarken, Baltimore Belediye Başkanı Stephanie Rawlings-Blake ise kentte Salı gününden başlamak üzere, akşam 22.00 ile sabah 05.00 arasında, bir hafta boyunca sokağa çıkma yasağı ilan etti. 

 

YORUMLAR 11
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    barbar abd nasılda saldırıyor aktivitlere
    Cevapla
  • idris 8 yıl önce Şikayet Et
    siyahlarin yerinde olsam polis avina cikardim hergun
    Cevapla
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    super yorum haklisin :-)
    Cevapla
  • türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Endişeliyiz üzüntülüyüz sakın bize tek kelime etmeyin.tamam mı?
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    ya gözünüz kör mü? ABD de eylem yapanlar devlete karşı resmen ayaklanmış onlara polis ne yapsa haklı! Bizde öyle miydi, bizim çocuklar, masumane ot çiçek böcek yeşillik peşinde ağaç odun peşinde şirin ve şirineler idi.O kadar zarar ziyanı da onlar yapmadı zaten biz kötü kabus görüp sabahına da o masumları suçlamadık mı?
    Cevapla
  • halk 8 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma evlat ne diye binlerce insan taksime toplanıp oradaki esnafa zarar veriyor adam cepten mi yesin kirasını düsünen yok adamı buradkai insanlara zarar varmı yok mu görende zannedecek babasının arsası taksimde korumaya gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar