''Ne yapayım? Rusya ile savaşayım mı''

New York Times (NYT) gazetesi, Suriye’de muhaliflerin umutsuzluğa kapıldığını yazdı.

''Ne yapayım? Rusya ile savaşayım mı''
''Ne yapayım? Rusya ile savaşayım mı''
GİRİŞ 11.02.2016 10:52 GÜNCELLEME 11.02.2016 11:03
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı’nın (CIA) desteklediği gruplardan olan Tuvvar el-Şam’ın sözcüsü geçen cuma Tel Rıfat’tan attığı mesajda “Güle güle devrim” dedi.

NYT'ın haberine göre geçen hafta Londra’da Prens Charles tarafından bağışçı ülkeler için düzenlenen bir resepsiyonda ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin Cenevre’ye gitmedikleri için muhalifleri suçlarmış gibi göründüğü belirtildi.

''RUSYA İLE SAVAŞA MI GİREYİM?''

Resepsiyonda bulunan bir Suriyelinin aktardığına göre, muhaliflerin bir günde Halep’e 230 varil bombası atıldığını hatırlattıklarını, Kerry’nin ise bunu 180 diye düzeltti. Habere göre Kerry, “Daha da vahim olacak. Bu, üç ay boyunca sürecek, muhalefeti büyük ölçüde yok edecek” dedi. Kerry, baskılar üzerine “Ne yapmamı istiyorsunuz, Rusya ile savaşa mı gireyim” dedi.

YORUMLAR 31
  • oğuzhan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu işin en başında türkiyeye verilen sözler nerde. yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih edenler, yollarınıda kaybederler dostlarınıda eyyyy amerika.
    Cevapla
  • İlhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kerry git otur aşağı putin yarın eline verir kışağı
    Cevapla
  • garip 8 yıl önce Şikayet Et
    adamsan girmeyi göze alacaksın.yetmiyorsa dünya lideriyim demiyeceksin.Osmanlı olsaydı adalet nasil sağlanır görürdün....bay amerikalı ...işine geldiğinde istediğin yerlere hiç kapı çalmadan giriyorsun. yoka rusyayla bir anlaşan mi car
    Cevapla
  • hafiza 8 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomik zorluklarla bogusan dünyanin zengin üst tabakasi, savaslar cikararak bizleri birbirimize kinlendirerek silah satmayi hedefliyorlar. Onlarin böyle bir plani var. Biz Müslümanlarda beynimizi kullanalim. Kuran bize oku diyor. Ilk emir oku. Bizler birbirimizi kandirmak icin yarisiyoruz. Belayi hakettikmi acaba?
    Cevapla
  • klmn 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan yalan yalan. tüm haçlılar preveze savaşındaki gibi birlelti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor