Komutanlarla görüştü: Fırtına kopacak!

ABD Başkanı Donald Trump, İran ve Kuzey Kore konusunda Amerikan ordusundan komutanlarla görüştü.

GİRİŞ 07.10.2017 09:50 GÜNCELLEME 07.10.2017 10:38
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Görüşmenin ardından, birlikte fotoğraf çekimi sırasında ilginç bir uyarıda bulunarak "Bu, fırtına öncesi sessizlik" diye konuştu.

Trump, eşi Melania Trump, üniformalı askeri liderler ve eşleriyle birlikte Beyaz Saray'da kameralara karşı poz verirken, "Bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Belki fırtına öncesi sessizliktir" dedi. Trump, bu sözler üzerine "Ne fırtınası Sayın Başkan?" diye soran gazeteciye de "Göreceksiniz" karşılığını verdi.

''YAPMAMIZ GEREKENİ YAPACAĞIZ''

Trump, dün Beyaz Saray'da üst düzey savunma yetkilileriyle yaptığı toplantıda Kuzey Kore tehdidi ve İran'ın nükleer silah edinmesinin engellenmesi ile ilgili konuşarak "Kuzey Kore'de hedefimiz nükleer silahlardan arındırmak. Bu diktatörlüğün, ülkemizi ya da müttefiklerimizi hayal edilemez can kayıplarıyla tehdit etmesine izin veremeyiz. Bunun yaşanmasını önlemek için yapmamız gerekeni yapacağız. Gerekli olduğu takdirde yapılacak, inanın bana" dedi. 

Trump, ABD'nin ulusal çıkarlarını baltalayan tüm güçlerin çoktan yok edilmiş olması gerektiğini, bu işi yapmanın kendisine kaldığını söyledi. 

''BUNA BİR SON VERMELİYİZ''

Trump, İran'ın da nükleer silah sahibi olmasına izin vermeyeceklerini belirterek "İran rejimi terörü destekliyor ve Ortadoğu'ya şiddet, kaos ihraç ediyor. İran'ın bu saldırganlıklarına ve nükleer silah hırsına bir son vermeliyiz. Yaptıkları anlaşma kurallarına uymadılar" dedi. 

YORUMLAR 104
  • Tamer danacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne komik şey tarihte insanları nükleer silahla katleden tek ülke abd şimdi sözde nükleere karşı insanları koruma rolü oynuyor artık kim yerse
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye terörist demek yeterli bir kelime olamaz. Terörist ler bile kadın ve çocuk gördüğünde insaf a gelir. ABD için ölen müslüman olsun yeterli.
    Cevapla
  • Birisi-22 6 yıl önce Şikayet Et
    abd sizden büyük terörist var mı?
    Cevapla
  • yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    amerikanın son başkanı trumpettir bundan sonra bir dönem daha başkanlık yapar ya da yapamaz amerikanın eyaletleri 10 sene içinde bağımsızlığını ilan edecek demedi deme.....
    Cevapla
  • Hoyuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru tespit yoruk
    Cevapla
  • Mecnun 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahin izniyle artik Türkiye ve iran aci gercekleri görerek bir birleyle bazi isleri basaracak larinin farkina vardilar gecte olsa büyük seytan catlasanda patlasanda bu ikiliye karsi koyamayacaksin Allahin izniyle iki süper güc Türliye ve iran ortadoguda isizini bitirecek haydi baska bölgeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?