ABD'de kar tatili

ABD'nin New York şehri başta olmak üzere pek çok bölgesinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle binlerce uçuş iptal edilirken, bazı iş yerleri ve okullar tatil edildi.

ABD'de kar tatili
ABD'de kar tatili
GİRİŞ 08.02.2013 18:03 GÜNCELLEME 08.02.2013 18:03

Ulusal Meteoroloji Servisi tarafından beklendiği açıklanan şiddetli yağış ve tipi, New York, New Jersey, Connecticut, Pennsylvania, Vermont, New Hempshire ve Massachusetts eyaletlerinde etkili olmaya başladı. Öğleden sonra etkisini artırması beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle binlerce uçuş ve bazı tren seferleri iptal edildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle on binlerce evin elektriklerinin kesilebileceği belirtildi.

Okul ve iş yerlerinin tatil edilmesine neden olan kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde yaşayanların mahsur kalabileceği, elektrik kesintilerinin yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Vatandaşların gerekmedikçe trafiğe çıkmamaları konusunda uyarı yapıldı.

Kar yağışı ve tipiye hazırlıksız yakalanmak istemeyen ABD'liler benzin istasyonları ve marketlerde ciddi anlamda yoğunluğa sebep oldu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı