Tayland Türkiye'deki elçiliklerini kapattı

Tayland, önceki gün İstanbul'daki fahri konsolosluk binasına saldırının ardından elçiliklerini geçici olarak kapatma kararı aldı.

Tayland Türkiye'deki elçiliklerini kapattı
Tayland Türkiye'deki elçiliklerini kapattı
GİRİŞ 10.07.2015 13:09 GÜNCELLEME 10.07.2015 17:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'daki Tayland Büyükelçiliği ve İstanbul'daki Fahri Konsolosluk bugün geçici olarak kapatıldı.

200 KİŞİLİK GRUP SALDIRI DÜZENLEMİŞTİ

Doğu Türkistan Maarif Derneği üyesi yaklaşık 200 kişilik bir grup, Tayland'da bekletilen Doğu Türkistanlının Çin'e iade edileceği gerekçesiyle, Zincirlikuyu'daki Tayland Krallığı Başkonsolosluğu binasına saldırmıştı.

KLASÖR VE EVRAKLARI SOKAKLARA DÖKMÜŞLERDİ

Önceki akşam yaşanan saldırıda fahri konsolosluk binasının kapısını ve camlarını kırarak içeriye giren eylemciler, içerideki klasör ve evrakları sokağa dökmüştü.

YORUMLAR 4
  • sadık 8 yıl önce Şikayet Et
    ne farkımız kaldı.?
    Cevapla
  • alp042 8 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlık hiç bir zaman etrafa zarar vermek değildir. Tepkimizi daha farklı yollardan gösterirsek müslüman olmayanlara, müslümanlığı kötü göstermiş olmayız.
    Cevapla
  • iso 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde çin ve tayland büyükeliçiliklerini kapatalım gönderelim bizimkileride kapatalım
    Cevapla
  • Kara Hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    Zorbalikla Siddetle sorunlar cözülmez. Tabi yeri geldi mi yumrugunu kullanacaksin ama onun yeri bir Konsoloslugu vurub kirmak degil. Biz Müslümanlar olarak onlari hal ve tavranislarimizdan dolayi utandirmamiz gerekiyor. Önünde Protesto edersin, calisir hale getirmesin, bütün platformlarda onlari yaptiklarini siddetle kinar ve yanlis oldugunu dersin, ürünlerini almazsin, hic bir yere davet etmezsin, dislarsin onlari, icimizde ki yasayan Taylandli vatandaslarda ülkelerinin bu durumundan rahatsiz olduklarini bütün meyda sosyal cevrelerde paylasirsin. Yapacak sey yok ama yikarak yakarak degil...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak