Damat, aldatan nişanlıdan intikamını düğünde aldı

Singapur'da evlenmek üzere olduğu kadından şüphe eden bir iş adamı, nişanlısının kendisini aldattığı görüntüleri düğünde davetlilere izleterek intikam aldı.

Damat, aldatan nişanlıdan intikamını düğünde aldı
Damat, aldatan nişanlıdan intikamını düğünde aldı
GİRİŞ 08.10.2017 17:16 GÜNCELLEME 08.10.2017 17:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Singapur'da bir iş adamı evlenme kararı aldıkları nişanlısından şüphelenerek peşine dedektif taktı.

Ajax isimli bir dedektiflik bürosuyla anlaşarak eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ve yaptıklarının takip edilmesini isteyen iş adamı nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi.

Zhuo adlı dedektifin nişanlısını 6 ay boyunca izlemesiyle nişanlısının bir erkekle görüştüğü ve otel odasına girdiği bilgisine ve görüntülerine ulaşan damat adayı, düğün gününe kadar nişanlısına hiçbir şey belli etmeden düğün hazırlıklarına devam etti.

Düğün gününde evlenmeden önce sahneye çıkan iş adamı, kısa bir konuşmanın ardından dedektif Zhuo'nun kendisiyle paylaştığı görüntüleri dev bir ekranda davetlilere izletirken davetliler ve akrabalar görüntüleri şok içinde izledi. 

Kısa bir süre sonra evlenmeyi bekleyen nişanlı ise görüntülerin izlenmesinin ardından gözyaşları içinde düğün salonunu terk etti.

''YÜZÜĞÜ ATTIKLARINI DÜŞÜNÜYORDUM, DAVETİYE GELDİ''

Aldatan nişanlıyı otel odasında kayda alan ve çektiği görüntüleri damat adayıyla paylaşan dedektif Zhuo, olaydan sonra İngiliz Daily Mirror gazetesine röportaj verdi.

Röportajda Zhuo, ''Ben video ve görselleri müşteriye verdim. Aradan haftalar geçti ve ben çiftin yüzük attığını düşünürken birden ofise düğün davetiyeleri geldi. Ben oldukça şaşırdım ama düğüne gittim. Düğünde ise her şey belli oldu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Kanuni 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da bir kişinin peşine ondan habersiz ve onun kişisel hayatını kapsayan bilgileri kayıt edecek birini takmak kanunen suç olması gerekir. Sonuçta bu insan babası annesi yada çocuğu değil. Bu durumda o kişi hakkında tasarruf yapma mülkiyetine de sahip değil. Kadın bu durumdan tazminat davasını açıp kesinlikle ceza beklentisi içinde olmalıdır. Kişisel hak ve hürriyete müdahale ve kişinin haysiyetine zarar vermedir bu. Evlenmeyeceksen ifşa da etmeyeceksin.
    Cevapla
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    ya kadinin yaptigi ne? ne kadar engin gorusun var be..
    Cevapla
  • ali dost 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kafanla beni cok guldurdun kardes kari adamini biynuzlatirken hak olmayacak ama takip edilince hak olacak bu neyin kafasi yahuu bence yorumunu geri sil
    Cevapla
  • halici 6 yıl önce Şikayet Et
    kanuni kardeş sen bu kafada olursan benden tavsiye millet sana çok güler...
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam en iyisini yapmış. Ayrıca pek çok ülkede türkiye de olmayan daha adaletli kanunlar var.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadin aldatsin adamda sineye ceksin olurmu hic oyle sey
    Cevapla
  • genişmisin sen 6 yıl önce Şikayet Et
    heralde geniş biyerde yadın onu :) yav kadın daha evlenmeden adama takacak boynozu sonrada hak diyecek. ve senin gibi geniş insanların moralini bozacak ifşa olmak öylemi? namusunu bozarken kişisel ama ona boynuzunu tersine geçiren hakka giriyor bırakın bu genişliğniz sizde kalsın bide ciyaklamayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı