'Türkiye AB üyesi olursa toplu tacizler artar'

İngiltere'de göçmen ve AB karşıtı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi lideri Farage, skandal açıklamalarda bulundu.

'Türkiye AB üyesi olursa toplu tacizler artar'
'Türkiye AB üyesi olursa toplu tacizler artar'
GİRİŞ 29.04.2016 16:35 GÜNCELLEME 29.04.2016 23:28
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

İngiltere'deki göçmen ve Avrupa Birliği (AB) karşıtı aşırı sağcı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) lideri Nigel Farage'dan Türkiye'yi hedef alan küstah açıklamalar geldi. Farage, Türkiye'nin AB'ye üye olması durumunda Almanya'nın Köln kentinde yaşanan toplu taciz olaylarının artacağını iddia etti.

ALÇAKCA AÇIKLAMALAR

Avrupa'daki sınır kontrolleri üzerine bir konuşma sırasında Türkiye'nin AB'ye üyelik sürecine karşı çıktığını bir kez daha dile getiren Farage, "Açık konuşuyorum, eğer biz, Almanya ya da İsveç bu tip kadınların en iyi şartlarda dahi ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğü ülkelerden sayısız erkeği ülkelerimize kabul edersek ne bekleyebiliriz?" dedi.

TAM BİR MÜLTECİ DÜŞMANI

31 Aralık'ta Köln'de düzenlenen yeni yıl kutlamaları sırasında toplu taciz olayları yaşanmış, Alman polisi 190 kişiyi gözaltına almıştı. Alman basınında Köln'de yaşanan saldırılardan, Almanya'ya getirilen mülteciler sorumlu tutulmuş ve Başbakan Angela Merkel'in mültecilere açık kapı politikası eleştirilmişti.

TÜRKİYE'Yİ AB ÜYESİ YAPACAKLAR

Türkiye ve AB arasındaki göçmen krizi anlaşmasının Ankara'nın eline çok önemli bir koz verdiğini savunan Farage, "Sayın Erdoğan akıllı bir Oyun oynuyor değil mi? Merkel Türkiye'yi 2025 yılına kadar AB üyesi yapma konusunda son derece kararlı" dedi.

İngiltere'nin AB'den çıkması gerektiğini savunan UKIP lideri, "Eğer AB'de kalmayı tercih ederseniz, Türkiye'yle aynı birlik içerisinde yer almayı seçmiş olacaksınız. Sayısı hızla artan ve 77 milyon nüfusu olan bir ülkeye serbest dolaşım hakkını vermiş olacaksınız" dedi.

İngiltere, Haziran ayında AB'de kalıp kalmamayı oylayacak. Başbakan David Cameron, Muhafazakar Parti içerisinde görüş ayrılıklarına yol açsa da İngiltere'nin AB'de kalması gerektiğini savunuyor.

YORUMLAR 75
  • putkıran 7 yıl önce Şikayet Et
    adam hakli.türkiyede cok sayida hirsiz dolandirici tacizci var?
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizi AB almayacaklar, zaten ne huyumuz ne suyumuz uyuşuyor ! biz ilerleyelim üretelim bunlara muhtaç olmayalım yeter ! AB Türkiye ve islam aleyhtarı baskılar varki gün yokki yeni skandal sözler işitmeyelim !
    Cevapla
  • RAmazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Istemem ama yan cebime koyun.
    Cevapla
  • Anti Satan 7 yıl önce Şikayet Et
    neden?herkesin bildiği üzere dünyanın en iğrenç ve en yoğuz taciz ve tecavüz olayları vatikana bağlı ve italyada sonra sırasıyla almanya ingiltere fransa geliyor avrupa hristiyan haçlı birliğinde yani.bu arada türkiyeyi ab ye almazsanız ab nin ömrü 2 yıl bunuda biliyorsunuz!ve türkiyeninde yıkılacak bir yere girme taraftarı olduğunu sanmıyorum.
    Cevapla
  • Ali Mercan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yüzsüze soruyorum nikahsiz yasiyan gecede kac kisiye kapali kapilar ardida bu yüzsüz.nikahsiz tecavüz ediyor, Taylayda gidip bu yüzsüz kac cocuga tecavüz ediyor, bizi kendisi gibi saniyor tevüzcü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!