Almanya'dan Erdoğan-Putin açıklaması

Alman sözcü Sawsan Chebli, Türkiye-Rusya yakınlaşmasının Türkiye'nin NATO'daki durumuna bir etkisinin olmayacağını belirtti.

Almanya'dan Erdoğan-Putin açıklaması
Almanya'dan Erdoğan-Putin açıklaması
GİRİŞ 08.08.2016 14:51 GÜNCELLEME 08.08.2016 14:59
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Almanya Dışişleri Bakanlığı sözcü yardımcısı Sawsan Chebli, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkinin daha yakın bir noktaya taşınmasının Türkiye'nin NATO'daki durumuna bir etkide bulunmayacağını söyledi.

Chebli, Türkiye ve Rusya arasındaki sorunların çözülmesinin bölgedeki durum ve Suriye'deki savaşın sona erdirilmesi açısından da önemli olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin NATO içerisinde önemli bir ortak olduğunu söyleyen Sawsan Chebli, kendilerine başarısız darbe kalkışmasının ardından  Türkiye'nin işkence uyguladığı şeklinde herhangi bir bilgi gelmediğini de belirtti.

Chebli, Türkiye'de idam cezasının yeniden gelmesinin AB sürecini sona erdirebileceğini de ekledi.

 

YORUMLAR 31
  • Tc vatandaşı 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık ab nin bize ihtiyacı var 10 sene sonra ben ab görürüm Suriye'den kötü olur ozaman dostları kimmiş belli olur vay sizin halinize acinacak haline guluyorsun
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Her gün küstahça zırlayan Batı'yı , ilk iş idam cezasını geri getirerek şu adamların bizim Hakkı'mızda ileri geri konuşmasını engellemek lazım.
    Cevapla
  • yorgun adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Alsaniz da almasanizda takke dustu kel ortaya cikti bundan sonra durmak yok yola devam tabi turk milletinin gozu gordu dostu dusmani avusturya turkleri istemiyordu zaten sizi isteyen kim turkler birlestimi buyuk bir dag gibiyiz almanya hala yalanlariyla gazetelerde haber yapiyor milyonlarca turku yuz bin olarak gosteriyor hala kendilerini dev aynasinda goruyorlar
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam geliyor, boşuna it dalaşı yapma Avrupa. Sizde olan bizde de olacak, kapayın çenenizi, önce kendinizdeki idamı kaldırın sonra havlayın.
    Cevapla
  • urfalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne? Alın Ab yi başınıza çalın.Yaşlanmış bunak nüfusuzunuzla baş başa kalın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak