Angela Merkel'den Türkiye itirafı

Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ile ilgili itiraf gibi bir açıklama yaptı.

Angela Merkel'den Türkiye itirafı
Angela Merkel'den Türkiye itirafı
GİRİŞ 23.08.2016 09:09 GÜNCELLEME 23.08.2016 09:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AVRUPA Birliği’nin en büyük üç ekonomisi olan Almanya, Fransa ve İtalya’nın liderleri, İngiltere’nin birlikten ayrılma kararının etkilerini görüşmek üzere bir araya geldi.

Liderlerin gündeminde mülteci sorunu da yer alırken, Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ile işbirliği olmadan insan kaçakçılarına karşı mücadeleyi kazanamayacaklarını söyledi.

MÜLTECİ SORUNUNDA TÜRKİYE’NİN ÖNEMİ

Angela Merkel, Türkiye ve AB arasında sığınmacılara ilişkin yapılan anlaşmaya değinerek, "Türkiye ile işbirliği doğrudur. Aksi halde insan kaçakçılarına karşı mücadeleyi kazanamayız dedi.

Ödevlerinin, daha güvenli, ilkelerini koruyan, kucaklayıcı bir Avrupa’yı garanti etmek olduğunu dile getiren Merkel, İtalya’yada olduğu gibi, çok sayıda mültecinin Avrupa’ya gelmesi karşısında, sınırları koruma mekanizmasını daha da iyileştirmeleri gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 20
  • Sevgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayıdan Post Almanlardan Dost asla olmaz ödleri patlıyor şu an Türkiye yükseldikçe ne yapacaklarını şaşırıyorlar ALLAHIM Sen TÜRKİYEYİ Dahada yücelt yarabbim.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin vereceginiz parayada vize muafiyetinede ihtiyacimiz yok yakinda kapilari acip demokrasi isteyen multecilere kavusacaksiniz demokrasinin besigi medeniyetsiz avrupa
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce terör örgütlerine verdiginiz destegi kesin!
    Cevapla
  • Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    B I R A K I N ... B U ... İ Ş L E R İ... Herşeyin altındaki Birinci Ülke Almanya Almanya işin teknik kısımlarını yüklendi, Diğerlerini ABD. öbürleri kullanılan araç HEDEF herzaman BİZİM ÜLKEMİZDİR. TÜRKİYEDEN ÇIKAN PARALARA BAKIN SİZ. Ülkenin her tarafı Döviz Bürosu..
    Cevapla
  • Ramazan kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim çok haklısın ben bir gurbetçi olarak döviz bürolarin kapatılması devreye sadece bankaların girmesini isterim çünkü parayı kapan uçup gidiyor hiç bir kayıt yok töreristlerin ekmeğine bırak yağ sürmeyi bal sürüyorlar devletimiz bu konuyu iyi araştırmaları gerekiyor
    Cevapla
  • Muhammet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırakalım mültecileri Avrupa ne hali varsa görsün... Avrupa ve Abd'ye hiç bir zaman güvenilmeyeceğini çok iyi anladık. Artık hiç birşey eskisi gibi olamaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza