Dayanışma işe yaradı, küçük Youtuber geri döndü

İnternet üzerinden zorbalığın, dışlanmanın ve hırpalanmanın son kurbanı Gülnur Karakuzu isminde küçük bir kız olmuştu.

GİRİŞ 03.08.2016 12:06 GÜNCELLEME 03.08.2016 12:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

11 yaşındaki Gülnur Karakuzu “eğlence sokağı” adı altında açtığı youtube kanalında kendi çektiği videoları paylaşmaya başladı. 

Bilim seven bir çocuk olarak, elinden geldiğince yaptığı deneyleri videoya çekiyor ve Youtube hesabından paylaşıyordu.

Gülnur’un çektiği videolara kullanıcılar tarafından fiziği ile ilgili bir çok cinsiyetçi ve aşağılayıcı yorum yapıldı. Yorumların ardından Gülnur yüklediği videoları silerek video kanalını kapatmak zorunda kaldı.

Gülnur video kanalını, kapattıktan sonra harekete geçen sosyal medya kullanıcıları Gülnur’un instagram hesabına mesajlar göndermeye başladı. Kullanıcılar Gülnur’a umut veren yorumlar yaptı, videolarını beğendiklerini ve video çekmeye devam etmesini öneren mesajlar attı.

Gülnur destek mesajları sonrası video kanalını tekrar açarak video çekmeye devam edeceğini söyledi. Gülnur ilk çektiği videoda kampanyaya katılanlara ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Edilen hakaret ve küfürlerden etkilendiğini belirten Gülnur bir çok öğretmen, psikolog ve pedagogun kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi.

YORUMLAR 2
  • imam hatipoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    eğer her şeyin yaratanı olduğunu ve her şeyin bir sebebe taalluk ettiğini bilseler vallahi de o söylediklerinden pişman olmadan daha evvelinde vazgeçerlerdi. rabbimin yarattığı her şey güzeldir. devesi domuzu bal arısı eşek arısı şişmanı zayıfı her şeyi ayrı ayrı yaratarak bizleri teşbih etmemiz için ne güzel de uyarmaktadır. o halde rabbinin hangi nimetini yalanlarsın?
    Cevapla
  • osman ödül 7 yıl önce Şikayet Et
    sen hangi cemaatdensin cok guzel yazmissin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler