Beşşar Esed'den şok Türkiye iddiası!

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Türkiye'nin Suriyeli muhaliflere desteğini kesmesi halinde bölgedeki iç savaşın birkaç ay içinde biteceğini ileri sürdü.

Beşşar Esed'den şok Türkiye iddiası!
Beşşar Esed'den şok Türkiye iddiası!
GİRİŞ 08.10.2013 11:21 GÜNCELLEME 08.10.2013 13:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alman Der Spiegel dergisine röportaj veren Esed, Suriye'nin eski istikrarına kavuşup kavuşmayacağına ilişkin bir soruya, "Türkiye teröristlere yaptığı lojistik yardımı keserse, Suudi Arabistan ve Katar bunlara para akıtmayı durdurursa, sorunu birkaç ay içinde çözeriz" cevabını verdi.

Suriye halkının büyük çoğunluğunun kendisini desteklediğini savunan Esed, "ABD bana karşı, bütün Batı dünyası bana karşı, Arap dünyasının bütün ülkeleri bana karşı ve komşu Türkiye bana karşı. Buna rağmen ayakta durduğuma göre ben süper insan mıyım? Hayır. Sadece Suriye halkının büyük bölümü beni desteklediği için" dedi.

YORUMLAR 2
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    firavunda senden çok kaldı halkının başında. bu nasıl ölçü nice zalimler tüm ayaklanmalara rağmen yıllarca halkı zulümle bastırarak başta kalmayı başarmışlardır.madem halkın seninle neden 200 bin insanı katletme kendi şehirlerine bomba yağdırma ihtiyacı duydun neden 5 milyon insanın mülteci perişan?halkın seni zerre kadar eleştirilemediğin asla basın özgürlüğünün olmadığı bir köy uzaktaki katliamı bile duyqamadığı bir ortamda seni sevse ne yazar.başbakan sana söylemedimi bu işlerin büyümemesi sana bağlı .hakka hukuka riayet et. sen ne dedin_? müslüman kardeşler sadece benim partimde benim gözetimimde siyaset yapabilirler dedin başbakan bu ülkede senin söylediğini bir parti için söylese aynen burdada kan gövdeyi götürür .ama tüm zulme rağmen başta kalanlar ergeç gitmiştir ve hepsinin sonu feci olmuştur seninki hepsinden feci olur inşallah
    Cevapla
  • ömer bağcı 10 yıl önce Şikayet Et
    rabbim inşallah mısırlı firavun ve senin senin gibilerin. inşallah işini bi kaç aya varmadan bitirsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı