Vladimir Putin Türkiye'ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 1 Aralık'ta yapılacak Üst Düzey İşbirliği Konseyinin 5. toplantısına katılmak üzere Türkiye'ye gelecek.

Vladimir Putin Türkiye'ye geliyor
Vladimir Putin Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 24.11.2014 21:07 GÜNCELLEME 24.11.2014 21:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında Mayıs 2010'da kurulan ÜDİK'in 5. toplantısı, 1 Aralık'ta Ankara'da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eşbaşkanlıklarında, iki ülkeden ilgili bakanların da iştirakiyle düzenlenecek ÜDİK toplantısında, Türkiye-Rusya arasındaki ikili ilişkiler kapsamlı şekilde ele alınacak, ayrıca iki ülkeyi ilgilendiren temel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    o programi bende seyrettim osman abi. guzel bir programdi.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ingilizler'in tarihi düşmanı rusya ile obama'nın da arasının açılması sağlandı! zaten soros bunun için gece gündüz çalışıyordu! sonunda istediği gerçekleşti! 2000'lerin başında yükselen petrol fiyatları ile rothschıldler'i, kissenger'i ve soros'u kapının önüne koyan putin şimdi düşen fiyatlarla zordaydı! görünen o ki; işi daha da zorlaşacaktı! çünkü petrol daha da düşecekti! çok zor bir yıl onları bekliyordu! putin bu kıskacı kırmak için türkiye üzerinden çıkış arayacaktı! başka da bir çözüm yoktu onun için! bakalım... ergün diler !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir