Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ocak ayında İran'a ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a gidiyor
GİRİŞ 17.12.2014 10:12 GÜNCELLEME 17.12.2014 10:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ocak ayında İran'a bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

YORUMLAR 13
  • MURAT SOYLU 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye batılıların, pensilvanyanın, terör örgütlerinin karşısında güçlü olmak istiyorsa iran islam cumhuriyetiyle siyasi, askeri ve iktisadi alanlarda çok ciddi ittifaklar kurmalıdır... aksi halde ihanetler cindirinden yakasını kurtaramayacaktır...
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    recep tayyip erdoğan amerika ve israil karşısında iranı destekleyeceğiz dedi.demekki iran ve israil birbirine düşman olan 2 devletmiş... israile saldırma sırası geldiği zaman iran atom bombası atar.
    Cevapla
  • eren yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    husun... sn nerde yaşıyosun?rusya irana 2010 yılında gürcüstan üzerinden topol vüzesi verdi.bu vüzeyi amerika havada imha demiyor ayrıca bu vüze 10 tane atom taşıyabiliyor.iran bu vüzeyle amerikanın başkentini yerle bir eder.
    Cevapla
  • aksoy şafak 9 yıl önce Şikayet Et
    husun iran resmi anlamda ben atom bombası yaptım veya yapıyorum der mi?hangi ülke rsmi anlmada kamuoyuna ben atom yapıyorum diye reklam yapar?iran gayri resmi olarak yıllardır uranyum zenginleştirdi ve işini bitirdi.amerika irana çoktan girerdi ama gücü yetmedi.bu konuda amerika genel kurmay başkanı martin dempseyin iranın savaş gücü hakkındaki szölerini eski haberlerden araştır,belki bilgi sahibi olursun.
    Cevapla
  • Said Bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Esede en büyük desteği veren İran'a ikinci vatanım demesin.Müslümanların ilk vatanı Mekke, Medine, Kudüstür. İkinci vatanımız Türkiye'dir. Siyasi olarak ikinci vatanımız olması gerekiyorsa o devlet de Katardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?