Ermenistan'dan Demirtaş'a destek

ABD'deki Ermeni Ulusal Komite Başkanı Aram Hamparian'dan Selahattin Demirtaş'ın sözde Ermeni soykırımı hakkındaki sözlerine destek geldi

Ermenistan'dan Demirtaş'a destek
Ermenistan'dan Demirtaş'a destek
GİRİŞ 18.04.2015 09:09 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye, Papa'nın sözde Ermeni soykırımını gündeme getiren sözlerinin ardından Avrupa Parlemantosu'nun benzer kararını tartışıyor. Toplumun her kesiminden büyük tepki toplayan bu iki açıklama nedeniyle Vatikan, dün bu konuda geri adım atmıştı.

AVRUPA GERİ ADIM ATTI HDP DESTEK VERDİ!

Avrupa Parlementosu Başkanı Martin Schulz, Başbakan Davutoğlu'nu aramış ve kararın alındığı oturumda bulunmadığını söyleyerek üzüntülerini dile getirmişti. 

Türkiye'nin tepkisi Vatikan'ın ve Avrupa Parlamentosu'nun geri adım atmasına neden olurken sözde Ermeni soykırım yalanına en büyük destek HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'tan geldi. HDP lideri Demirtaş, Papa'ya tepki gösteren hükümete yüklendi.

ABD'DEKİ ERMENİ LOBİSİNDEN DEMİRTAŞ'A İNANILMAZ DESTEK

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Türkiye'de büyük tepki toplayan sözlerine ABD'de faaliyet gösteren Ermeni lobisinden tam destek geldi.

ABD'deki Ermeni Ulusal Komite Başkanı Aram Hamparian Twitter'dan gönderdiği mesajda "Selahattin Demirtaş'ın 1915 Ermeni olaylarını hiç tereddüt etmeden soykırım olarak niteledi" ifadelerine ver verdi.

YORUMLAR 19
  • cagri 9 yıl önce Şikayet Et
    bir kurt olarak sellahatin in kiniyorum peki doguda 500000 kurtu öldüren ermeniler buna soykirim demiyen sozde ben kurtleri saviniyorum diyen bugun nasil oluyorda kürt leri ülkeyi soykirimla sucluyor
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bi kürt olarak demirtaşa inat akp ye oy vereceğim...
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    bende gürcüyüm.inan bana ne olduğumun önemi yok ali kardeş.insanım insanız.bu vatana canım feda tıpkı senin gibi.allah sayını artırsın.sakın ola kafirlere kanma onlar seni temsil etmiyor batılı temsil ediyor.sağlıcakla kal ali
    Cevapla
  • Kefir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayim Demirtas, madem sozunun eri isen, madem Ermeni soykirimi var diyorsun o zaman Butun Kurdlere bir cagri yap doguyu derhal Ermenilere terk edip bosaltsinlar....Kurdler Ermenilerin istedigi Van, Hakkari, Diyarbekir, Batman, Urfa Agri gibi yerleri hepsini bosaltip Suriye ve Iraka goc etsinler...
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    bir kürt olarak demirtaşı ermenileri sütten çıkmış gibi lanse ettiği için kınıyorum.demirtaşın kökünü soyunu ermenilere dayandıran ırkçı kafatasçılarıda kınıyorum.
    Cevapla
  • Şaşırmamak lazım 9 yıl önce Şikayet Et
    HDP kökeninde zaten Hınçak ve Taşnakçı. ermenilerin Türkiye' deki son tohumları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar