Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kritik toplantı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek Güvenlik Toplantısı’nda bölgedeki son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kritik toplantı
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kritik toplantı
GİRİŞ 18.06.2015 18:54 GÜNCELLEME 18.06.2015 21:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda saat 18.00’de başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve ilgili bürokratlar katıldı. Toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı yapılan toplantıda, Suriye sınırındaki gelişmeler nedeniyle Türkiye'ye sığınanların durumu ve güvenlik meselelerinin ele alındığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Bir rumuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Fuat avni denilen ajan bu toplantının olucağını belirtmişti
    Cevapla
  • Ellinc 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne seçim ne de hükümet kaygısı gütmeden ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Sizden bu adımları bekliyoruz. Artık diş göstermenin vaktidir. Ama öyle bir gösterin ki, bu zamana kadar ki sabrımızın bir değeri olsun, görenler duyanlar bilenler bir daha cesaret edemesin. Ramazanı da bayramı da karıştırmayın. Bir barış operasyonu yapılacaksa (güvenli hat gibi) bunun ramazanı bayramı olmaz. Her gün yüzlerce insan ölüyor, coğrafya değiştiriliyor ve daha binlerce ölüme gebe getiriliyor.. Lütfen duyun sesimizi, lütfen!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor