NATO Türk hava sahasını işgal eden Rusya'yı uyardı

NATO'dan Rusya'nın Türk hava sahasını ihlali konusunda açıklama geldi.

NATO Türk hava sahasını işgal eden Rusya'yı uyardı
NATO Türk hava sahasını işgal eden Rusya'yı uyardı
GİRİŞ 06.10.2015 11:54 GÜNCELLEME 06.10.2015 14:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus uçaklarının Türk hava sahasını ihlal ettiği olayların, "kaza gibi görünmediğini" söyledi.

Şu dakikalarda Brüksel'de bir basın toplantısı düzenleyen NATO Genel Sekreteri, Rusya'nın kısa süre içinde iki kez Türk hava sahasını ihlal etmesinin, Moskova'nın izahatıyla ilgili şüphe uyandırdığını söyledi.

ABD'li yetkililer de dün yaptıkları açıklamalarda, Rusya'nın ihlallerinin "kaza gibi görünmediğini" ifade etmişlerdi.

YORUMLAR 24
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    nato ortalığı kızıştırmaya türkiyeyi çatıştırmaya çalışsada söylediği doğrudur ne kazası rusya resmen meydan okuyor ve seni vururum diyor.
    Cevapla
  • halit 8 yıl önce Şikayet Et
    ULAN kalleş nato , adamlar 2 sene evvel uçağımızı düşürdüler , ruslar mı idi suriyelilermi idi çıtınız çıkmadı . şimdi türkiyeyi suriyeye müdahele etsin diye kışkırtıyorsunuz.. amacınız belli .
    Cevapla
  • mıstık 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar TÜRKİYE öyle bir ülke ki dünya lideri. Öyle olunca dünyanın gözü ülkemizde. Baş rol oyuncusu biziz yani. Gözleri ülkemizden başka bir yer görmüyor tüm dünyanın onun için çok dikkatli olmak zorundayız. Hiç bir ülkü bizim dostumuz değil.Etrafımız düşmanlarla dolu yani. Rabbim şu adına muhalefet denen liderlere akıl fikir versin gerçi onlarında diğerlerinden farkları yok ama yinede seçmenlerine akıl fikir versin diyorum.
    Cevapla
  • Murat Ünlüer 8 yıl önce Şikayet Et
    patriotları boşuna geri çekmediler. avrupa ve ukrayna üzerindeki ağırlığı hafiflettiler, şuan nato hava sahasının en zayıf yeri türkiye...
    Cevapla
  • suleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    simdi ufak devletler türüyecek. Sayin cumhurbaskanimizin dedigi gibi butik suriye. Lazkiye, Hama humus ve şam hattinda bir alevistan devleti. Kuzey suriyede kürdistan. Bu oyun bizim topraklarimizdada uygulanacak. Suan yasadigimiz olaylar bunun daha baslangici. Guney doguanadoluya Kürt devleti. Bu da yetmez Sivas, Benimde memleketim olan Erzincan, malatya, Tunceli, tokat ve deniz baglantisi icin giresun ve orduyu kapsayan anadolu Alevistan devleti kurulmak isteniyor. Bu oyunlara gelmemek lazim.
    Cevapla
  • bahtiyar berde 8 yıl önce Şikayet Et
    azeriler yanınızdayık biznillah
    Cevapla
  • yistif 8 yıl önce Şikayet Et
    Korkma kardeşim Allah bizimle beraberdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!