Fransalı Müslümanlardan Erdoğan’a tam destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haddini bil diye seslendiği Irak Başbakanı Haydar El İbadi’ye bir tepki de Fransalı Müslümanlardan geldi.

 Fransalı Müslümanlardan  Erdoğan’a tam destek
Fransalı Müslümanlardan Erdoğan’a tam destek
GİRİŞ 14.10.2016 08:42 GÜNCELLEME 14.10.2016 08:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Musul yakınlarında bulunan Başika’daki askerlerini tehdit eden Irak Başbakanı  Haydar El İbadi’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ”haddini bil, sen benim muhatapım değilsin” diyerek sert tepki göstermişti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak Başbakanı’na yönelik tepkisine Fransız medyası da geniş yer ayırdı. Haberlere yorum yapan Fransalı Müslümanlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’ye tam destek vardı. Amerika ve İran’ın yardakçısı olarak nitelendirdikleri Irak Başbakanı’nın, ülkesinin en büyük 2’inci şehrini elinde bulunan tonlarca silah ve milyon dolarlık desteğe rağmen Toyota ve kalaşnikoflu birkaç bin teröriste teslim ettiğini hatırlattı.

Dünyadaki tüm adaletsizliğe karşı tek başına duruyor

Abdelhafidh Van Luik isimli bir yorumcu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘haddini bil’ tepkisini, ”Bu normal. Erdoğan kendi halkı tarafından cumhurbaşkanı seçildi. Irak Başbakanı’nı ise Amerika seçti.”ifadeleriyle değerlendirdi. Firdaws El Hala isimli yorumcu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok güçlü bir lider olduğunu söyledi. Erdoğan’ın tüm adaletsizliğe karşı tek başına durduğunu söyleyen El Hala, ”Halkını darbeden korudu. Hiçbir korku göstermedi. Allahın yardımıyla Filistin ve Suriye’yi de kurtaracak.” diye kaydetti.

Allah dünyanın en büyük liderini korusun

Abdel Zariouh isimli kullanıcı Cumhurbaşkanı Erdoğan için ”İşte gerçek bir lider” ifadelerini kullanırken,Tahar Thabet de  recep Tayyip Erdoğan’ın kurtlar arasında bir aslan olduğunu yazdı. Diğer bir yorumcu Abdelkader Lahache ise ”Türkiye sen çok yaşa Allah dünyanın en büyük lideri Erdoğan’ı korusun”diye yazdı.

Türk askerinin Başika’dan çekilmesini isteyen Irak Başbakanı Haydar el İbadi’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sen benim muhatabım değilsin, seviyemde değilsin… Irak’tan senin bağırman çağırman bizim için hiç de önemli değil, biz bildiğimizi okuyacağız, bunu böyle bilesin” ifadeleriyle tepki göstermişti.

Artı33.com

YORUMLAR 3
  • Cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki Erdoğan karşıtı hainlere kapak olsun
    Cevapla
  • m akif 7 yıl önce Şikayet Et
    dünya BEŞDEN büyüktür...
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis çok şık giyiniyor bu arada MaşaAllah!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe